• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sviatchenko: Sådan bliver topkampen denne sæson

Foto: Getty Images

Erik Sviatchenko regner med, at der kommer til at være fire klubber i kampen om mesterskabet.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland erobrede søndag aften førstepladsen i Superligaen med en 1-0 over Brøndby, som omvendt nu er på andenpladsen. For midtjyderne er der nu otte point mellem dem og FC København på fjerdepladsen, og hvis det står til FCM-anfører Erik Sviatchenko, så skal man indregne hele top fire i kampen om mesterskabet.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Det er klart, at der er nogle hold, der klarer sig rigtig godt omkring os. Det er AGF, Brøndby og FC København, som bliver det her firkløver, som skal kæmpe om det. Det er jo fedt for Superligaen, at der er mange hold, der kæmper om det, siger han og fortsætter: 

- Jeg tror vi alle kommer til at tage point fra hinanden - og hvis vi kan tage de vigtige point, så er det fint at spille tætte kampe. Det ville også være underligt, hvis vi bare moste holdende i Superligaen, lyder det fra Sviatchenko.

Efter vinterpausen har spillet ikke helt lignet det sædvanlige for midtjyderne, men det begynder at ligne noget nu, mener FCM-anføreren.

- Vi vil gerne sætte overliggeren højt, men vi har også haft et maraton inden vinterpausen og havde en lidt længere ferie. Men jeg synes, at vi har fået point og set fornuftige ud. Nu begynder vi virkelig også at ramme et niveau. Vi har også mødt nogle hold nu, senest mod AaB og nu Brøndby, som gerne vil ud og spille fodbold. Det gør, at ens høje pres kan komme i gang, som vi gerne vil, så jeg er tilfreds, fortæller Erik Sviatchenko.

En af FCM-forsvarsgeneralens direkte modstandere mod Brøndby var Mikael Uhre. Læs om hans syn på opgøret her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus