• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Joshua John fortæller, at Michael Laudrup kunne have været hans træner nu.

Af Christian Idskov

FC Nordsjællands Joshua John har gjort en imponerende entré på den danske fodboldscene, og med fem mål i seks kampe topper den hollandske kantspiller i øjeblikket topscorerlisten sammen med FC Københavns Cesar Santin.

Men med lidt uheld kunne FCN-lejesvenden meget vel være havnet et helt andet sted. Således skulle Premier League-klubben Swansea, der i dag trænes af Michael Laudrup, have været blandt de klubber, som godt kunne have tænkt sig at få fingrene i guldfuglen.

- Da jeg var i Sparta Rotterdam sidste sommer, var både Swansea og Hapoel Tel Aviv ude efter mig. Tel Aviv havde et godt tilbud til mig, men jeg ville hellere til Premier League. Swanseas tilbud var dog ikke godt nok, så det afviste jeg i første omgang, siger Joshua John til metroXpress.

- De sagde, at de ville ændre deres tilbud til noget bedre, men fem timer før transfervinduet lukkede meddelte de så, at de gik tilbage til det første tilbud, som jeg allerede havde afvist som værende for dårligt. Og så kom jeg aldrig afsted, selv om jeg var klar til at smutte, siger angriberen.

Joshua John skiftede i 2012 til FC Twente, som han på et halvår nåede at optræde fire gange for.

Superliga

Mere Superliga

Fokus