Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bah tæt på stort skifte til udlandet: Interessen er ikke blevet mindre

SønderjyskE-stjernen Alexander Bah er tæt på et skifte til Slavia Prag.

Han var i sommer meget tæt på at skifte til Slavia Prag, men til sidst sagde SønderjyskE nej, men nu lader det til, at højre wing back Alexander Bah får sit skifte til udlandet og Slavia Prag.

Det tjekkiske medie Idnes skrev tidligere mandag, at Alexander Bah igen er på vej til Slavia Prag, og at han kun mangler at gennemgå et lægetjek og skrive under på aftalen. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er SønderjyskE og Slavia Prag enige om en aftale, hvorfor skiftet nærmer sig for den 23-årige dansker og afhænger af, om han består lægetjekket og får de personlige forhold på plads.

Læs også:Medie: Alexander Bah et lægetjek fra drømmeskifte

Agent Allan Bak Jensen fra Elite Consulting vil ikke bekræfte, at en aftale er tæt på, men han skyder omvendt heller ikke oplysningerne ned.

- Vi har en rigtig god dialog med SønderjyskE, og nu må vi se, hvad ugen bringer. Interessen er bestemt ikke blevet mindre for Alexander, efter han også har fået landsholdsdebut, siger Allan Bak Jensen til tipsbladet.dk.

Læs også:Sønderjyske jagter erstatning for Absalonsen

Tipsbladet.dk forsøgte tidligere mandag at få en kommentar fra Hans Jørgen Haysen, men han var ikke til at træffe. Til Der Nordschleswiger er meldingen fra Haysen "ingen kommentar" til oplysningen om, at man er i færd med at sælge den nykårede danske landsholdsspiller, der fik debut i opgøret mod Sverige i november, hvor han tilmed scorede.

Alexander Bah skiftede i sommeren 2018 fra HB Køge tl SønderjyskE, og han har siden udviklet sig til lidt af en profil på den højre wing back. I denne sæson har han spillet 12 kampe i Superligaen og stået for fire scoringer og tre assists.

Læs også:Million-handler i sigte: 25 Superliga-profiler på affyringsrampen

Læs også:AGF er over Brøndby: Her er Tipsbladets Superliga-powerranking

Læs også:Tæver stjernerne: Han er den bedste til målchancer i Superligaen