Skandinavien

Ustoppelige Tengstedt bankede to kasser ind

Casper Tengstedt scorede to gange og Victor Jensen en, da Rosenborg spillede 4-4 mod bundholdet Kristiansund.

U21-landsholdsangriberen Casper Tengstedt fortsætter sin målstrøm i norske Rosenborg efter sommerskiftet fra Horsens.

Søndag scorede den brandvarme dansker mål nummer ni og ti for sin nye klub, hvor han blot har spillet otte kampe.

Trods hans to mål og i øvrigt endnu en dansk fuldtræffer leveret af Victor Jensen måtte Rosenborg skuffende nøjes med uafgjort 4-4 mod Kristiansund, der er næstsidst i Eliteserien.

Tengstedt indledte sin effektive aften med at lave forarbejdet til Rosenborgs første scoring, der blev sat ind af Leo Cornic efter 26 minutter.

Scoringen ændrede dog ikke på en sløj første halvleg, der blev tabt 1-3 og fik træner Kjetil Rekdal til at udskifte tre mand i pausen.

Om det var masseudskiftningen, der vendte kampen på hovedet, er uvist. Men Rekdal fik i hvert fald en reaktion fra sit hold.

Efter en god time placerede Tengstedt roligt bolden ude ved den ene stolpe og reducerede til 2-3.

Endnu flottere var udligningen ti minutter senere. På kanten af feltet i venstre side lavede han først et par fikse husmandsfinter, inden han skruede bolden i det lange hjørne via stolpen.

Kort efter bragte Victor Jensen så Rosenborg på sejrskurs.

Men storklubben fra Trondheim har det generelt svært på udebane i denne sæson. Og et minut inde i overtiden glippede sejren, da den indskiftede amerikaner Samuel Rogers lavede selvmål.

Rosenborg er på tredjepladsen i Eliteserien hele 16 point efter førende Molde. Der mangler seks spillerunder af sæsonen.