Foto: IMAGO
Superliga

Thomas Gravesen: Så skal FCM være bekymrede

Gravesen så dog også lyse sider ved FCM til trods for deres nederlag til Nordsjælland.

FC Midtjylland tabte mandag eftermiddag med 2-3 på hjemmebane til FC Nordsjælland, og dermed tabte de dyrebare point i mesterskabskampen. Undervejs kom de bagud med tre mål, og hvis det er det, som de kommer med, så har de noget at tænke over.

Det fortæller landsholdslegenden Thomas Gravesen på Discovery+ efter kampen.

- Kommer de med den indstilling og kommer de med det udtryk, som de viste indtil, der stod 3-0 og med ryggen mod muren, så skal de være bekymrede, siger han og fortsætter:

- Får de lavet det om som i de sidste 20 minutter, hvor deres træner laver det om og siger 'Nu er der ikke mere at tabe. Nu er der ikke mere at forsvare, nu skal vi fremad', så vil FC Midtjylland være et hold, som stadigvæk skal kigge på guldmedaljerne. Selvfølgelig er det dét, lyder det fra Gravesen.

Derudover får FCM-mandskabet ikke ligefrem roser for det arbejde, de gjorde forud for FCN-målene.

- De laver nogle frygtelige, frygtelige individuelle fejl, der er med til at gøre, at FC Nordsjælland får scoret, fortæller den tidligere Real Madrid-spiller.

Han tror dog på, at det er noget, som vil forsvinde fra FCM's spil i løbet af de sidste kampe af sæsonen.

- Men det bliver selvfølgelig også barberet væk i løbet af det her mesterskabsspil. Selvfølgelig kan du ikke vinde en fodboldkamp, hvis du laver de her personlige fejl, fastslår Gravesen.

Næste opgave for midtjyderne er mod AGF på udebane.