• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Tidligere AGF’er: En del anderledes i Vendsyssel

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tilværelsen i Vendsyssel FF er noget anderledes end i AGF, mener Alexander Juel Andersen.

Af Victor Risager

Efter et par skadesplagede år i AGF skiftede Alexander Juel Andersen til Superliga-oprykkerne Vendsyssel FF, da hans kontrakt udløb denne sommer.

Det har været en omvæltning for forsvarsspilleren. I den nordjyske klub er der nemlig mere ro i dagligdagen i forhold til i AGF, hvor der var et enormt pres, og det er en fin kontrast. Det fortæller Juel Andersen til Vendsyssel FF’s hjemmeside.

- Når man siger Århus, så siger man automatisk AGF. En kæmpestor klub med masser af traditioner, kæmpe mediepres, bevågenhed og en stor fanskare, som ved, hvad de vil have! Der er altid et stort forventningspres, velvidende at holdets modstandere ALTID bare vil give en 110% indsats. Alle vil bare vinde over AGF. Det var dog også fedt.

- Så er forholdene en del anderledes i Vendsyssel, hvor de dejlige faciliteter og ikke mindst roen i dagligdagen er en fin kontrast. På trods af bevågenheden i Vendsyssel naturligvis er øget en del, så er der fredeligt i Vrå. Her er mere familiært. Masser af folk er involveret i at arbejde og støtte op om spillerne i vores dagligdag. Dette er vi alle opmærksomme på og en kæmpe respekt til alle dem, lyder det fra Juel Andersen.

Alexander Juel Andersen nåede fra 2013 til 2018 at spille 112 kampe for AGF, men i den forgangne sæson blev det blot til en enkelt kamp i Superligaen som følge af skader. I den indeværende sæson har han til gengæld spillet i samtlige af Vendsyssel FF's otte Superliga-kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.