• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tidligere BIF'er kritiserer: Henter i øst og vest

Foto: Getty Images

Det har ikke været imponerende for Mikkel Bischoff, hvad han tidligere klub har leveret på transfermarkedet denne sommer.

Af Oliver Okstrøm

Sommerens transfervindue er lukket, og det er allerede blevet tid til at fælde dom over den aktivitet, der har været - og i Brøndby mener deres tidligere spiller Mikkel Bischoff, at de ikke har levet op til forventningerne.

Det fortæller han til Discovery+, hvor han nu fungerer som ekspert.

Her peger han i første omgang på, at han kan huske, at da de nye ejere fra Global Football Holdings kom ind til klubben, der blev der talt om, at man nu skulle hente fra en højere hylde.

- Det synes jeg ikke, at de har gjort. Jeg synes, det vindue, de havde i sidste sommer inden GFH kom ind, var et bedre vindue. Det var også et vindue med større navne. Vallys, Wass, Omoijuanfo synes jeg er større navne, end de har hentet ind nu, siger han og fortsætter:

- Så kan man sige, at Jacob Rasmussen har været et rigtig, rigtig godt indkøb og har været rigtig god for Brøndby i de kampe, han har spillet. Men ellers er der blevet hentet lidt ind i øst og vest. Jeg er ikke så sikker på, at alle de spillere, de har hentet ind - også for rimelig mange penge - bliver succeser i Brøndby, lyder det fra Bischoff.

Når det kommer til, hvorvidt de kan måle sig med eksempelvis FCK og FCN, så er svaret klart for den forhenværende forsvarsspiller.

- Det synes jeg ikke. Især med det vindue, som FC Nordsjælland har haft. Det er nærmest sådan et eksplosivt vindue, hvor de virkelig viser intentioner i forholdt til at skulle vinde mesterskabet, og de vil spille med hele vejen. Så i forhold til FC Nordsjælland og FC København, så har Brøndby overhovedet ikke haft så godt et vindue, fortæller Bischoff.

Mikkel Bischoff spillede for Brøndby i perioden mellem 2007 og 2011.

Der er dog stadig mulighed for, at den københavnske vestegnsklub kan hente mere, da spillere uden klub stadig kan snuppes. Særligt en har været nævnt. Læs mere om det her.