• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere Esbjerg-profil om Thierry Henry: Han ødelagde mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Esbjerg-profil Victor Palsson har mange minder om Thierry Henry fra deres fælles tid i USA.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Esbjerg-anfører Victor Palsson har været vidt omkring i sin karriere. I 2012 tørnede den nuværende SV Darmstadt-spiller ud for New York Red Bulls, og her havde han især én meget prominent holdkammerat - den franske verdensstjerne Thierry Henry.

Franskmanden rykkede til "The Big Apple" i karrierens efterår, og Victor Palsson fortæller i en islandsk podcast, at han ikke rigtigt forstod, hvorfor Thierry Henry gad ulejlige sig med det.

De gad Arsenal-legenden imidlertid godt, og Palsson beretter, at han oplevede den franske stjerne have en vinderattitude ala den, man oplever hos basketball-stjernen Michael Jordan i hitdokumentaren "The Last Dance" på Netflix.

Læs også:Daniel Christensen indstiller karrieren: Skal være ejendomsmægler

Én dag valgte Victor Palsson at svare Thierry Henry igen på træningsbanen i New York Red Bulls. Det skulle han hurtigt komme til at fortryde.

- Det fik jeg at mærke i de følgende to uger. Hver gang, jeg havde bolden, prøvede han at vælte mig omkuld. I de to uger var jeg hans "offer". Han var hele tiden opmærksom på mig. Hvilket tøj jeg havde på, hvordan jeg præsterede til træning og så videre. Han ødelagde mig, fortæller Victor Palsson ifølge fotbolti.net.

Efter 14 dage skiftede Thierry Henry taktik i forhold til Victor Palsson. Pludselig blev de to kammerater, og én dag inviterede Henry den tidligere Esbjerg-spiller hjem til sig for at se en venskabskamp mellem Island og Frankrig.

Læs også:Skræktal for AGF og OB: Chancen for et gruppespil er minimal

- Det var selvfølgelig fuldstændig vanvittigt at sidde der sammen med ham og se kampen. Han lærte mig, hvad "den hårde måde", betyder, og jeg forstod det godt. Det var to meget mindeværdige uger, siger Victor Palsson.

Victor Palsson nåede at spille 16 kampe sammen med Thierry Henry i New York Red Bulls, før islændingen tog til NEC Nijmegen i Holland. Thierry Henry spillede i MLS-klubben frem til sit karrierestop i 2015. 

I dag er Thierry Henry cheftræner i Montreal Impact. 

Læs også:Vejle vil forstærke sig til Superligaen: Tavs om svensk profil

Læs også:Lyngby-træner forklarer halsgreb: Hverken farligt eller voldsomt

Læs også:Disciplinærinstans giver karantæne til Lyngby-træner og spyttende Louati

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus