Superliga

Tidligere FCK'er med Randers på lejr

Christian Traoré fik besked om at tage med Randers FC på træningslejr i Spanien med ganske kort varsel. Alt er åbent m.h.t. en kontrakt.

Tilværelsen som arbejdsløs fodboldspiller kan nogle gange være travl og stressende. I sidste uge trænede den tidligere FCK'er Christian Traoré med i Lyngby med henblik på en kontrakt, men så skete der pludselig noget uventet.

- Jeg er ikke engang klar over, hvordan det kom i stand, men jeg blev ringet op klokken 23.30 lørdag aften og spurgt, om jeg kunne tage med Randers FC til Spanien på træningslejr dagen efter. Så fik jeg travlt med at pakke min kuffert, siger Christian Traoré til tipsbladet.dk.

Den tidligere FCK-, FCM- og Hammarby-spiller har senest været tilknyttet den norske klub Hønefoss, men har stået uden kontrakt siden november, da den norske sæson sluttede.

- Jeg har holdt mig i gang ved at træne med i Hammarby, men deroppe var det mere tung træning, fordi de ikke er lige så langt i opstartsfasen som Lyngby. Derfor er jeg lidt bagefter de danske spilleres træningstilstand. Jeg har heller ikke haft et helt forløb med én klub i et stykke tid, så nu håber jeg snart, at jeg finder en klub, så jeg kan komme til at spille et sted fast, siger Christian Traoré.

Men hvor det bliver er ganske usikkert.

- Jeg fik ikke nogen melding fra Lyngby, om de ville have mig eller ej, så alt er åbent med dem endnu. Jeg ved heller ikke, hvad der sker med Randers, men jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville herned og træne med dem, for det gælder om at holde sig i gang.

Randers opholder sig på træningslejren i La Manga frem til 22. februar. I eftermiddag møder holdet Odd Grenland fra Tippeligaen i en træningskamp.