Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere SL-stjernes nedtur: Så lidt spiller han

Karrieren er gået fuldstændig stå for tidligere Superliga-profil.

Jay-Roy Grot havde et fantastisk ophold i Viborg FF, og i vinteren 2023 solgte Superliga-klubben den hollandske angriber til Kashiwa Reysol i Japan, hvor Grot sikrede sig sit livs kontrakt.

Siden ankomsten til "solens rige" har Jay-Roy Grot dog ikke kunnet glæde sig over ret meget andet end den månedlige hyre.

En skrantende fysik og manglende spilletid har præget forløbet i Kashiwa Reysol, og hvis man gør status over de seneste 365 dage, er det dyster læsning for den tidligere Viborg-stjerne. Det seneste år har budt på under 200 minutters spilletid - 195 for at være helt nøjagtig.

Denne sæson har især været slem for hollænderen, der blot har været på banen i en enkelt ligakamp ud af 22.

Situationen virker selvsagt uholdbar, og det er naturligt at spekulere i et muligt comeback til Superligaen - i særdeleshed til Viborg FF. Ifølge Tipsbladets oplysninger var der rent faktisk dialog mellem Viborg og Jay-Roy Grot tilbage i januars transfervindue, men parterne var aldrig i nærheden af at lande en aftale. Denne sommer er der ingen interesse fra den jyske klub.

26-årige Jay-Roy Grot spillede 50 kampe og scorede 15 mål for Viborg FF, der solgte angriberen til Kashiwa Reysol for 13 millioner kroner.

Han har halvandet år tilbage af sin kontrakt i Japan. 

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF