Tilbage efter 560 dage: Han er genopstået i OB
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Tilbage efter 560 dage: Han er genopstået i OB

Den svensk forsvarsspiller for stor ros fra landstræneren.

Han spillede stort set ikke i 2021/22-sæsonen og spillede slet ikke i 2022/23-sæsonen grundet en drilsk knæskade, men i denne sæson har Filip Helander hurtigt udviklet sig til fast mand for OB i Superligaen.

Nu er Filip Helander også tilbage i den svenske landsholdstrup for første gang siden en kamp, der blev afviklet for 560 dage siden, nemlig den 29. marts 2022

Noget, der i den grad glæder landstræner Janne Andersson.

- Han er genopstået i Odense. Jeg har talt med Andreas Alm (træner i OB, red) om ham. "Big Fil" er en forbandet god fyr. Han giver altid 100 procent i alt, hvad han går ind i. Det er fedt, at Filip allerede er kommet så langt, at vi kan udtage ham. Jeg kan godt lide den type fodboldspiller, siger Janne Andersson ifølge Expressen.

Den svenske forsvarsspiller har fået fuld spilletid for OB i de seneste fire kampe i Superligaen og leveret fine præstationer - blandt andet var han senest at finde på Tipsbladets udgave af rundens hold efter fynboernes fornemme sejr over FC Nordsjælland i weekenden.

Foruden Filip Helander er også Viktor Claesson fra FCK og Kristoffer Olsson fra FC Midtjylland udtaget til det svenske landsholds kampe mod Moldova og Belgien.