• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Tipsbladets dom: I er selv ude om det, AGF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet zoomer ind på Viborgs sejr over AGF.

Af Jacob Quvang

Viborg FF - AGF 2-1 (1-0)
1-0 Isak Jensen (35.)
1-1 Frederik Tingager (59.)
2-1 Srdjan Kuzmic (72.)

Kampens bedste
Viborg FF
Hvordan fejrer min sin første start i Superligaen for Viborg? Det gør man da ved at score og assistere, og det var lige akkurat, hvad 19-årige Isak Jensen gjorde i dag. Lejesvenden var til tider en smule anonym i dag, men hvad gør det, når man er hamrende afgørende? Isak Jensen scorede sit første seniormål i første halvleg, da han sendte bolden i tomt mål, og i anden halvleg var han manden, som sendte Kuzmic i dybden med en god aflevering i forbindelse med 2-1-målet. Viborg har det med at udklække nogle dygtige offensivspillere, og ham her kan meget vel være næste skud på stammen.

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF

AGF
Tobias Bech kom ikke på måltavlen, og han lagde heller ikke op til AGF's scoring. Men fløjspilleren bragte trods alt noget power og opportunisme ind på AGF-holdet, som klædte dem. Flere gange var Tobias Bech tæt på at score. Først havde han et kraftfuldt hug, som susede forbi fjerneste stolpe, og i anden halvleg skød han i sidenettet med det kolde højre. AGF slider med det i øjeblikket, men er der én, som kan få dem i gang igen, så kan det være Bech. 

Kampens værste
AGF scorer ikke mange mål, og det forstår man godt, når man ser på de chancer, som bliver brændt. Her vil Felix Beijmo nok have mareridt i nat, for svenskeren brændte to direktør-chancer tæt under mål. Først blæste han bolden over i kampens indledning, og i anden halvleg var det en fantomredning fra Lucas Lund, som afholdt Beijmo fra at komme på måltavlen. Man forstår, hvorfor Beijmo ikke spiller angriber, og hele næste uge bør stå på skudtræning for den uskarpe back. Havde Uwe Rösler ikke været skaldet, så havde han revet håret af i frustratio, for AGF er selv ude om de store målproblemer.

Kampens detalje
Jeppe Grønning er nok ikke den første spiller man tænker på, når man tænker på lækre tekniske detaljer, men det var lige sådan en, som Viborg-kaptajnen stod for i dag. Efter bare seks minutter var han nemlig tæt på at score på et særdeles akrobatisk forsøg i feltet. Grønning fik afsluttet med ryggen til målet, og det var kun en stærk redning af Jesper Hansen, som forhindrede en scoring. Hvor pokker kom det fra, Grønning?