Foto: Getty Images
Superliga

Tipsbladets dom: Sikke et guddommeligt indhop!

Tipsbladet er klar med dommen fra mandagens topbrag mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland

Silkeborg IF - FC Midtjylland (1-4) 

0-1 - Sverrir Ingi Ingason (19.)

1-1 - Stefán Teitur Thórdarson (45+5.)

1-2 - Franculino (51.)

1-3 - Henrik Dalsgaard (65.)

1-4 - Franculino (73.)

Kampens bedste:

Silkeborg IF

De rødklædte startede som lyn og torden, men mistede hurtigt pusten efter Midtjyllands første scoring og Alexander Linds udvisning. Skal man alligevel uddele roser til nogen, må det nok blive Lubambo Musonda. Den zambiske bak var farlig i offensiven og passede også butikken fornuftigt i det defensive arbejde. Pelle Mattsson kan også være sin indsats bekendt.

FC Midtjylland

To mål og og et oplæg på en halvleg taler for sig selv. Sikke et guddommeligt indhop fra Franculino, eller 'Farlige Franculino' som han nu ynder at blive kaldt på heden. Han gnubber nu skuldre med Cho Gue-Sung som midtjydernes Superliga-topscorer med seks scoringer - og han har vel og mærke kun stillet til start fem gange i indeværende sæson. Claus Steinlein må gnide sig i hænderne over Midtjyllands nye guldfugl - han kan bringe mange millioner i kassen. Og mon ikke Ola Brynhildsen skal kigge sig over skuldrene - Thomasberg har ikke mange gode argumenter for at holde Franculino på bænken længere.

Kampens værste:

Det blev en aften til glemmebogen for Superligaens topscorer, Alexander Lind. Den unge skarpretter blev sendt tidligt i bad efter en skræktackling på Martin Fraisl - Lind så også tydeligt påvirket ud, da han efterfølgende kunne se 'Ulvenes' keeper ligge stiv som et bræt på kunstgræsset. For at gør ondt værre så var han også særdeles uskarp, inden han fik vist en badebillet midt i første halvleg. Den unge frontmand forspildte flere store chancer i kampens indledning, hvor Søhøjlandets Helte sad tungt på spillet. Silkeborgs kæmpestjerne endte som en kæmpe skurk.

Kampens detalje:

Henrik Dalsgaard fór op som trold af en æske, da Victor Linds hårde tackling sendte Martin Fraisl ud som et lys. Forsvarsmakkeren Sverrir Ingir Ingason havde en mere afmålt reaktion. Den bomstærke islændinge omfavnede Lind og gav ham trøstende ord, da den unge angriber gik fra banen med tårer i øjenkrogen. Sikke et format fra 'Ulvenes' forsvarsgeneral!