• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tøfting: Sådan klarer AGF sig uden sportschef

Foto: Getty Images

Stig Tøfting kan se muligheder fra egne rækker i AGF, som nu er uden sportschef.

Af Oliver Okstrøm

AGF har torsdag meldt ud, at de alligevel ikke kommer til at have Hans Jørgen Haysen som ny sportschef. Han ville ellers have haft første arbejdsuge i klubben, men det bliver altså ikke til noget. Dog skal Aarhus-klubben ikke lede længe efter en, som kan løfte opgaven.

Det fortæller AGF-legenden Stig Tøfting i studiet på TV3+.

- Lige har man i egne rækker, Jesper Ørskov, som er talentchef og tidligere agent. Som Jacob (Nielsen red.) jo også nævnte, da vi havde snakken med ham nede i Vejle, at han har lænet sig meget op ad ham i forhold til, at han ved, hvad der rører sig. Han er velkendt i den branche, siger han og fortsætter:

- Vi må også sige, at Jacob Nielsen selv har stået for det sportslige i Randers FC. Han har også gjort det i flere omgange i AGF, så lige i øjeblikket tror jeg nok, at de skal klare sig i forhold til det. Men setuppet er vel bygget på, at man skal have en sportschef, og at Jacob Nielsen skal tage sig af det forretningsmæssige, lyder det fra Stig Tøfting.

Netop Jesper Ørskov blev hentet ind tilbage i efteråret 2020, hvor han da også hurtigt blev sat ind som en hjælpende hånd på transfermarkedet, da den daværende sportschef Peter Christiansen på det tidspunkt netop havde meldt sit skifte til FCK, hvor han skal være sportsdirektør.

Dengang lød det sådan her fra Jacob Nielsen.

- Aftalen med Jesper Ørskov har været plads i et stykke tid. Men med Peter Christiansens uventede afgang forleden er det ekstra belejligt, at Jesper nu bliver en del af vores organisation, for han bliver en værdifuld sparringspartner for mig i det kommende transfervindue, indtil vi har en ny sportschef på plads, lød det fra AGF-direktøren, som også takkede for, at man kunne fremrykke ansættelsen dengang.

Afskeden med Hans Jørgen Haysen skyldes en personalesag i SønderjyskE, som har fået AGF til at stoppe samarbejdet. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus