Video : Tipsbladet
Superliga

Trak han tiden? - Så havde dommeren givet mig gult

FC Midtjylland-målmand Jonas Lössl havde en hektisk kamp i Århus søndag, hvor FCM på utrolig vis vandt trods at være to mand i undertal.

ÅRHUS (Tipsbladet): - FOR HÆLVÆJ, MAND!

Det var ikke det danske sprogs mest elegante gloser, der var i brug søndag aften i Århus i en hæsblæsende, ultra-dramatisk kamp, hvor FC Midtjylland mod al logik formåede at vinde 3-2 med et sejrsmål dybt inde i tillægstiden ved Charles, selvom holdet havde fået to mand udvist.

En af dem, det århusianske publikum ikke var vildt begejstret for, var FC Midtjyllands målmand Jonas Lössl, der bestemt ikke havde travlt med at tage målspark, da FC Midtjylland var kommet i undertal fem minutter inde i anden halvleg.

Og Lössl havde svært ved at komme i tanker om en lige så vild sejr og kamp i karrieren med to mand i undertal, selv om hans cheftræner ved siden af faktisk kunne komme i tanker om fire opgør som træner og spiller, hvor hans hold havde været 9 mand mod 11.

- Jeg troede på det hele vejen. Altså, jeg troede ikke, vi skulle score en pind til, det var Oliver og Charles, der lige fandt på et mirakel, siger Jonas Lössl.

FC Midtjylland begyndte særdeles skidt med åbent hus især ude i højre forsvarsside, hvor man ikke havde nogen af de sædvanlige backs til rådighed.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Især Mikael Anderson boltrede sig i plads og chancer, og det er ikke noget, Lössl har lyst til at se gentaget.

- Det må have set jammerligt ud deroppe. Der var ikke mange af os, der kunne tage to med en badebold i de første 25 minutter, siger Jonas Lössl med et skævt smil.

- Det fungerede ikke. Jeg ved ikke, hvad der skete. Vi greb det anderledes an, og det spillede ikke. Men jeg synes, de var hurtige til at ændre det fra bænken, og vi kom godt igen i kampen efter en halv time. Måske var det heldigt, vi var på 1-1 ved pausen. Men jeg vil hellere fokusere på, at vi har vundet tre point, siger Jonas Lössl.

Og så var der det med målsparkene.

I slutfasen var AGF's spillere påfaldende opmærksomme på, om bolddrengene nu fik givet bolden hurtigt til FCM-målmanden, og om Lössl nu tog for lang tid på målspark eller holdt bolden i favnen mere end seks sekunder.

- Dommeren var nede at gøre opmærksom på det. Jeg sagde, at jeg brugte lige så meget tid på det, som jeg plejer at gøre, siger Jonas Lössl.

- Ej, selvfølgelig spillede vi klogt. Det er sådan, det er. Men jeg brugte ikke for lang tid, for så havde han givet mig et gult kort. Det er jo reglen, siger Jonas Lössl.

FC Midtjyllands trænere og spillere havde lørdag en besynderlig oplevelse, de efterfølgende har tolket som, at der muligvis var en spion til træningen for at lure deres formation og startopstilling.

Læs mere om denne mystiske sag her.