Video : Tipsbladet
Superliga

Transfer-drama: Hjulmands folk på vippen i august

Der er rift om danske landsholdsspillere i den sidste måned af transfervinduet.

Hvem bliver, og hvem skal videre?

Når Danmarks landshold om en måned spiller EM-kvalifikationskampe, vil flere af spillerne have fået ny klub og nye holdkammerater siden kampene i juni.

Og endnu flere kan i de kommende dage og uger slutte sig til med stor interesse for en række af de spillere, der er i Kasper Hjulmands idealopstilling eller omkring truppen.

Tipsbladet har set nærmere på, hvordan landet ligger for de mange danske spillere, der af forskellige årsager kan være på markedet i de sidste fire uger af transfervinduet.

På spil på transfermarkedet i august
Kasper Schmeichel
Målmand i Nice

Der går rygter om et skifte til Premier League, FC København har ikke virket fjendtligt stemt over en aftale med landsholdsmålmanden, og i Nice ser det ud til, at sidste sæsons reserve Marcin Bulka erobrer pladsen. Vi er klogere, når sæsonen for alvor begynder på fredag mod Lille.

Jens Stryger Larsen
Forsvarsspiller i Trabzonspor

Der er hentet flere forsvarsspillere til Trabzonspor, og det skulle være en af de første gange i klubhistorien, hvis ikke også den sidste måned af vinduet byder på en række handler i den meget ambitiøse klub, der blev mester i 2022 med Andreas Cornelius i front. Jens Stryger er en række gange rygtet væk, men tingene skal passe for alle parter, før det kan ske.

Morten Hjulmand
Midtbanespiller i Lecce

Han er tæt på et skifte til Sporting Clube, og det ligner facit, med mindre en af de store klubber i Italien kan overtale Hjulmand og Lecce om et skifte.

Pierre-Emile Højbjerg
Midtbanespiller i Tottenham Hotspur

Er han tæt på Atlético Madrid eller ej?
Spørger man i Spanien, som Tipsbladet har gjort, er det ikke i toppen af agendaen i Madrid, men med Pini Zahavi som agent er døren til de store klubber ofte åben.

Martin Braithwaite
Forward i Espanyol

Espanyol er rykket ned i Segunda Division, og det er helt tydeligt, at parterne ikke vil hinanden længere. Nu er det et spørgsmål om et finde det tilbud, der stiller både landsholdsforwarden og Espanyol tilfreds – klubben må være klar over, at man kun i allerbedste tilfælde får det, der er fodbolds svar på en flaskebon og et gavekort til IKEA.

Victor Nelsson
Forsvarsspiller i Galatasaray

Der bliver fisket efter Nelsson i hvert transfervindue, men det er ikke nogen simpel operation at handle en skattet spiller fri af storklubben Galatasaray, nu hvor man vender retur til Champions League, nærmest bestemt kvalifikationen til turneringen, hvor man er aktion her i 3. runde mod Olimpija Ljubljana fra Slovenien efter at have slået Zalgiris fra Litauen snævert i 2. runde.

Thomas Delaney
Midtbanespiller i Sevilla

Han skal helt tydeligt væk fra Sevilla, men bliver det FC København eller endnu en klub i udlandet? Måske nærmer FCK og Delaney sig det krydspunkt, hvor det ikke længere er københavner-klubben, der jagter den tidligere profil.

Mohamed Daramy
Kantspiller i Ajax

Han lader til at være tæt på et skifte til Stade Reims, selv om andre klubber også er interesserede. Prisskiltet lader til at presse FCK ud af konkurrencen, ligesom FCK's handler på de offensive pladser gør det.

Joakim Mæhle
Back i Atalanta
I endnu et transfervindue har det suset med rygter om Mæhle, og de seneste meldinger går på, at han snart bliver præsenteret i WfL Wolfsburg.

Lav sandsynlighed for et skifte
Alexander Bah
Backen i Benfica har været i kikkerten i Barcelona og Premier League, men det lader ikke til, Bah skal videre nu.

Joachim Andersen
Der er reel interesse for Andersen fra Premier League-klubber med endnu flere penge, men det er mere sandsynligt, der skal landes en sidste stor transfer til sommer næste år efter en EM-slutrunde i Tyskland.

Andreas Christensen
Der har været påfaldende mange rygter om 'AC' i 2023, men det må i sidste ende blot være det: FC Barcelona får brug for den dygtige boldspiller i forsvaret i en sæson, hvor man pinedød skal være en seriøs udfordrer i Champions League.

Jesper Lindstrøm
Frankfurt lægger transfer-puslespil, og det lader til, at det er Randal Kolo Muani, der skal sælges, mens Lindstrøm skal have et år til. Det vil ikke være noget chok, hvis der dukker en ny og forbedret kontrakt op til danskeren, når vinduet er lukket.

Philip Billing
Han er ved at være et særdeles solidt navn i engelsk fodbold, og står nogen med en ledig midtbaneplads i de sidste uger, kunne Billing være løsningen, hvis ellers man vil betale Bournemouths pris.

Robert Skov
Der er forbavsende stille omkring den i 2019 og 2020 så ombejlede og hypede kantspiller. Der er et år tilbage på kontrakten, så på den ene eller anden måde skal der jo ske noget i Hoffenheim. 

Har allerede fået ny klub
Mads Hermansen
Er skiftet fra Brøndby IF til Leicester City i Championship.

Rasmus Højlund
Blev Danmarks klart dyreste fodboldspiller nogensinde, da han i sidste uge skiftede fra Atalanta til Manchester United.

Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland vandt kampen om Ingvartsens signatur foran blandt andre FC Midtjylland. Er kommet godt i gang hos Superligaens nuværende tophold.

Kasper Dolberg
Efter et par mislykkede lejeophold til Sevilla og Hoffenheim i sidste sæson er Dolberg nu solgt til Anderlecht.

Oliver Christensen
Efter nedrykningen i Hertha BSC er 'Gribben' rykket til Serie A-klubben Fiorentina.