• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Transferplanen: Bah-millioner kan få ben at gå på

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Skal der købes spillere, og skal der sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod vinduets lukning de 12 Superliga-klubbers transferplaner. Her sættes fokus på SønderjyskE.

Af Ole Hoffskov

De forsvarende pokalvindere er en flot nummer fem ved vinterpausen, og kan sønderjyderne forsvare den placering - eller forbedre den - i løbet af foråret, vil sæsonen allerede være godkendt.

Hvad SønderjyskE er i stand til i den kommende halvsæson, afhænger i høj grad af transfervinduet, hvor der allerede er sket ting og sager. Mest bemærkelsesværdigt er naturligvis, at profilen Alexander Bah er blevet solgt til Slavia Prag for angiveligt 13 millioner kroner. 

Skal de millioner have ben at gå på i løbet af januar?

Vi sætter fokus på alle 12 Superliga-holds transferbehov – denne gang er der fokus på SønderjyskE.

Vinterens tilgange:
Bård Finne (Vålerenga)

Vinterens afgange:
Johan Absalonsen (kontraktudløb)
Mads Steenberg (Middelfart BK)
Ogenyi Onazi (kontrakt ophævet)
Alexander Bah (Slavia Prag)

Kommende kontraktudløb:
Roni Arabaci (30. juni 2021)

Her kan der sælges:
SønderjyskE har sagt farvel til klubbens bedste spiller, og Alexander Bah bliver formentlig den eneste af de store navne, der takker af i dette transfervindue. Der vil helt sikkert være interesse for en spiller som Haji Wright, men SønderjyskE tager næppe afsked med flere nøglespillere midtvejs i en sæson, der tegner lovende.

Derfor vil det være de lidt mindre navne, der kan lande på affyringsrampen. Her kan der formentlig ske noget med spillere som Roni Arabaci og Isak Olafsson.

Her kan der købes:
Coronakrisen har været hård for SønderjyskE, men Alexander Bah har sikret penge på kontoen, og Hans Jørgen Haysen kommer formentlig til at bruge nogle af dem. Det bliver ikke på en direkte afløser for Bah - her har sønderjyderne allerede kørt Jeppe Simonsen i stilling.

I stedet skal vi længere frem på banen, og især den centrale midtbane er en prioritet efter afskeden med Ogenyi Onazi. Nordmanden Halldor Stenevik har været nævnt som et emne i SønderjyskE, og mon ikke, at en offensivspiller også er på blokken som afløser for Johan Absalonsen. 

Citatet:
Sportschef Hans Jørgen Haysen til Der Nordschleswiger:
- Med Onazis afgang vil vi også gerne gøre noget på den centrale midtbane. Vi vil gerne have genoplivet konkurrencen på nogle af positionerne, men vores plan er også kontinuitet, så vi håber ikke på, at det bliver et stort transfervindue.

Nøglepersoner:
Glen Riddersholm, cheftræner
Hans Jørgen Haysen, sportschef
Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør
Robert Platek, ejer 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus