• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Transferplanen: Pokalvinderne vil finde guld i 1. division

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Skal der købes spillere, og skal der sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod vinduets lukning de 12 Superliga-klubbers transferplaner. Her sættes fokus på SønderjyskE.

Af Ole Hoffskov

De forsvarende pokalvindere er en flot nummer fem ved vinterpausen, og kan sønderjyderne forsvare den placering - eller forbedre den - i løbet af foråret, vil sæsonen allerede være godkendt.

Hvad SønderjyskE er i stand til i den kommende halvsæson, afhænger i høj grad af transfervinduet, og Haderslev-klubben har planer for den sidste uges tid af vinduet. 

Vi sætter fokus på alle 12 Superliga-holds transferbehov – denne gang er der fokus på SønderjyskE.

Vinterens tilgange:
Bård Finne (Vålerenga)

Vinterens afgange:
Johan Absalonsen (kontraktudløb)
Mads Steenberg (Middelfart BK)
Ogenyi Onazi (kontrakt ophævet)
Alexander Bah (Slavia Prag)

Kommende kontraktudløb:
Roni Arabaci (30. juni 2021)

Her kan der sælges:
SønderjyskE har sagt farvel til klubbens bedste spiller, og Alexander Bah bliver formentlig den eneste af de store navne, der takker af i dette transfervindue. Der vil helt sikkert være interesse for en spiller som Haji Wright, men SønderjyskE tager næppe afsked med flere nøglespillere midtvejs i en sæson, der tegner lovende.

Derfor vil det være de lidt mindre navne, der kan lande på affyringsrampen. Her kan der formentlig ske noget med spillere som Roni Arabaci og Isak Olafsson.

Her kan der købes:
Haderslev-klubben har blæst til angreb i den sidste uge af transfervinduet og jagter op mod tre spillere - sønderjyderne vil have to nye wingbacks og en central midtbanespiller. Noget tyder på, at pokalvinderne lurer på at finde guld i den næstbedste række. SønderjyskE har været sat i forbindelse med både Lukas Engel og Christian Cappis fra henholdsvis Fremad Amager og Hobro IK. Rygter er der også om Halldor Stenevik. Den 20-årige midtbanespiller tørner ud for Strømsgodset i Norge. 

SønderjyskE har solgt Alexander Bah til Slavia Prag for 13 millioner kroner, så der er penge på kontoen at handle for frem mod deadline. 

Citatet:
Sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk:
- Vi vil gerne forstærke os, inden transfervinduet lukker. Vi vil gerne have en til tre nye spillere, men så er det jo også sådan, at nogle gange lykkes alt, andre gange lykkes intet. Så vi må se, hvad det ender med, men vi har gang i nogle ting, og så satser vi på, at vi kan præsentere noget nyt inden deadline, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Nøglepersoner:
Glen Riddersholm, cheftræner
Hans Jørgen Haysen, sportschef
Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør
Robert Platek, ejer