• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Treårig aftale til 17-årig FCM-talent

Andreas Poulsen har fået en fuldtidskontrakt med FC Midtjylland.

Af Kenneth Jensen

Den kun 17-årige back Andreas Poulsen har allerede fået debut i Superligaen, da han spillede alle 90 minutter i FC Midtjyllands nederlag på 1-2 til Silkeborg. Poulsen gjorde det godt i opgøret som venstre back, og nu har FC Midtjylland belønnet Poulsen med en fuldtidskontrakt.

Oprindeligt er han midtbanespiller - som man også så med Rasmus Nissen - og FC Midtjylland har nu valgt at give Andreas Poulsens en fudtidskontrakt, der gælder de næste tre år.

- Jeg er meget glad og stolt over, at jeg får muligheden for at forlænge med FCM. De har givet mig chancen, og det giver mig blod på tanden, at de viser tillid til mig. Det får mig til at knokle endnu hårdere, og så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at få flere kampe, siger Andreas Poulsen til klubbens hjemmeside.

- Andreas har vist en rigtig god udvikling, og han har allerede som første års u19-spiller haft debut i Alka Superligaen, hvor han spillede med rutine og ro og gjorde en rigtig god indsats. Han er helt klar fremtidens venstre back for FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein og forklarer:

- Han har potentiale til at gå hele vejen. Med den rigtige tålmodig og ydmyghed og med hårdt arbejde, så kan han gå hele vejen og komme ud i Europa og spille og forfølge sin store drøm.

Superliga

Mere Superliga

Fokus