• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Trods akut nedrykningsfare: Hobro forlænger med Peter Sørensen

Peter Sørensen forlænger sin aftale med Hobro IK.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere Silkeborg-manager har været cheftræner for Hobro IK det meste af foråret, efter klubben fyrede Allan Kuhn.

Nu har Hobro valgt at forlænge aftalen med cheftræneren - det sker i en situation, hvor klubben ellers er i akut nedrykningsfare.

Peter Sørensen har fået en funktionæraftale, skriver klubben.

- Peter har leveret et solidt stykke arbejde og sat et positivt aftryk lige fra sin første arbejdsdag her i Hobro IK, hvor han har vist, at han er en rigtig dygtig og erfaren træner. Selvom vi i øjeblikket er i alvorlig fare for at rykke ud af Superligaen, så har vi noteret os en positiv udvikling i klubben med Peter som cheftræner, og derfor ønsker vi at fortsætte samarbejdet, uanset hvilken række vi måtte spille i efter sommerferien, udtalersportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Hobro tabte første drabelige nedrykningskamp mod Vejle med 0-1 i første opgør, der tilmed blev spillet i Hobro, så der er virkelig pres på mandskabet før returkampen i Vejle, hvor den samlede taber rykker direkte ud af Superligaen.

Nu har klubben i det mindste vist, at selv hvis det ender med en nedrykning, tror man på Peter Sørensens arbejde. Et stærkt signal i nødens stund.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Hobro IK lige siden min første arbejdsdag i klubben, hvor jeg har haft et godt samarbejde med den øvrige ledelse og ikke mindst spillerne, og derfor vil jeg gerne fortsætte i klubben, siger cheftræner Peter Sørensen i pressemeddelelsen.

- Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg også vil være cheftræner i Hobro IK, hvis viskulle rykke ud af Superligaen. Jeg vil gerne slå fast, at jeg tror, vi redder os i de kommende uger, men det er klart, at jeg også har overvejet et nedrykningsscenarie. Der har jeg det sådan, at hvis man er med til at rykke ned, så stiller man sig også til rådighed i forsøget på at rykke op igen. Det gælder både spillere, trænere og alle andre med et medansvar i klubben, og derfor vil jeg også være cheftræner i Hobro IK efter sommerferien, uanset hvilken række vi spiller i.

Peter Sørensen har ud over en fortid i Silkeborg også været træner for AGF, Fredericia og Ham-Kam.

Superliga

Mere Superliga

Fokus