• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Horsens-målmanden Kenneth Stenild var på blokken i Tromsø i vinter, og danskeren kan fortsat være på vej til Nordnorge.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Tromsøs to svenske målmænd Marcus Sahlman og Robin Malmkvist har kontraktudløb til vinter, og derfor er klubben på jagt efter minimum én ny målmand.

Allerede i vinter var de på markedet efter målmænd, og Tippeliga-klubben afgav et tilbud på Horsens-reserven Kenneth Stenild. Det afslog Superliga-klubben dengang, men nu er de gulblusede mere end villige til at sælge Stenild, der også meget gerne vil ud af sit sidste år med klubben.

- Jeg ønsker ikke at bidrage til spekulationer om nogen spillere og vil heller ikke kommentere navne. Men jeg kan sige så meget, at vi har en udfordring i, at kontrakterne med vores to målmænd løber ud til vinter, når den norske sæson slutter, og derfor er vi jagt efter én eller to målmænd, siger Tromsø-sportsdirektør Morten Kræmer til tipsbladet.dk.

Da Tromsø bød på Kenneth Stenild i vinter, var det danske transfervindue lukket, hvilket var årsagen til, at Horsens sagde nej tak. Nu står vinduerne i begge lande åbne, og hvis Tromsø tror på Stenilds talent, så vil de måske endnu engang forsøge at hente ham til det nordlige Norge.