U-landsholdsspiller i Brøndby: Stolt over at forlænge med klubben over alle
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

U-landsholdsspiller i Brøndby: Stolt over at forlænge med klubben over alle

Morten Frendrup, der spiller på U17-landsholdet, har fået en ny aftale med Brøndby IF, som han selv kalder "klubben over alle". Aftalen løber til 2020.

Der er næppe nogen tvivl om, at Morten Frendrup får en glædelig jul i år. Han har nemlig netop sat sin underskrift på en ny kontrakt med det, han selv betegner som "klubben over alle", Brøndby IF.

U17-landsholdsspilleren har selv lagt et billede på Instagram, hvor han sidder med pen og papir og underskrives den aftale, der løber til 2020. Den tidligere kontrakt løb til 2018, så der er altså blevet lagt to år til.

Over for 3point.dk erklærer den unge midtbanespiller sig svært tilfreds med situationen.

- Jeg har valgt at forlænge med klubben, da jeg elsker at komme her hver dag, og fordi jeg føler, at klubben tror på mig, fortæller Morten Frendrup til mediet.

Frendrup har endnu sin førsteholdsdebut til gode, men han var med holdet på træningslejr i sommer, ligesom han har spillet en række reserveholdskampe. Brøndby-talentet blev desuden kåret til Årets U16-spiller i klubben i 2016.

Når Morten Frendrup ikke spiller på klubbens ungdoms- og reservehold, optræder han i rødt og hvidt, og det er blevet til 11 U-landskampe samlet set. Heraf spillede han otte af slagsen for U17-landsholdet i efteråret.

Stolt og glad over at forlænge med klubben over alle!

Et opslag delt af Morten Wetche Frendrup (@frendrup74) den


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.