• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Udlejet fra FCM for fjerde gang: Jeg trænger til noget permanent

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Søren Reese vil gerne finde en permanent løsning på sin klubsituation til sommer. FC Midtjylland har netop lejet ham ud for fjerde gang.

Af Anders Dehn

Først var det AC Horsens, så var det Esbjerg fB, dernæst polske Zaglebie Lubin og nu AC Horsens igen.

Søren Reese har været vidt omkring, siden han skrev kontrakt med FC Midtjylland i sommeren 2018. Det eneste sted, han ikke har været, er på banen for FCM.

Midtstopperens udlejning til Horsens er hans fjerde i alt, og selv om han glæder sig til at blive (formentlig) fast mand i foråret, vil han også gerne finde en mere langsigtet løsning end endnu en lejeaftale til sommer. 

- Jeg vil selvfølgelig gerne finde noget permanent. Jeg kan forhåbentlig gøre en masse godt for Horsens, og Horsens kan gøre en masse godt for mig. Det er mit fokus i foråret. Forhåbentlig gør jeg det godt og bidrager til, at Horsens stadig er i Superligaen til sommer. Det vil også give mig gode kort på hånden, siger Reese til tipsbladet.dk.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

- Jeg håber, at jeg til sommer kan finde noget permanent. Det er jeg ved at trænge til. Det er også det, jeg som person kan se mig selv bedst i. Jeg vil gerne påvirke ting og trække dem i en retning. Det kan være svært, når man ikke er der så lang tid ad gangen.

Omvendt, påpeger Søren Reese, er permanente skifter ikke altid det bedste. Lejeaftaler er typisk lettere at komme ud af, som han gjorde efter en halvsæson uden spilletid i Zaglebie Lubin.

- Lige nu er jeg godt tilfreds med, at jeg ikke skiftede tre år permanent til Polen. På den måde er der fordele og ulemper ved alting, siger Reese.

Læs mere om hans ophold i polsk fodbold og kampene i den fjerdebedste række her under:

Læs også:Hjemvendt Superliga-spiller: Det var som at spille i Jyllandsserien

27-årige Reese har stadig to et halvt år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland. Spørgsmålet er derfor, om den permanente løsning, han håber på, skal findes et andet sted end i Herning og Ikast.

- I mit mindset skal jeg gøre mig så attraktiv som mulig for så mange som mulig. Om det er så meget, at FC Midtjylland tror på det fra sommer, vil det kun være spændende. Men ellers er jeg da begyndt at se, om vi kan finde noget til sommer. Hvis ikke det kan blive dér, skal det måske være permanent et andet sted. Det tror jeg, begge parter er interesseret i, siger han.

Søren Reeses fik uofficielt comeback for AC Horsens torsdag eftermiddag i træningskampen mod Skive IK. Hans lejeaftale udløber efter sæsonen.

Læs også:Transferplanen: Horsens skal bruge forstærkninger, men har ingen penge

Læs også:Glad Reese: Jeg er sulten efter at gøre en forskel

Læs også:ACH-boss: Reese passer rigtig godt ind

Læs også:Officielt: AC Horsens lejer forsvarsspiller i FC Midtjylland

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

To af ligaens mest formsvage hold mødes i en kamp, der kan blive afgørende for, om de kommer i top 6.

Mere Superliga

Fokus