Superliga Oliver Okstrøm

Udpeger næste AGF-træner: Han har selv spillet der

Foto: Getty Images

Kenneth Emil Petersen har argumenterne på plads for, hvorfor AGF skal hente Kent Nielsen ind som deres næste cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

AGF sikrede sig overlevelse i weekenden, da det ikke lykkedes for Vejle at slå FC Nordsjælland. Til trods for de gode nyheder er der lagt op til en stor oprydning i Aarhus-klubben, og hvis det bliver til en afsked med cheftræner David Nielsen, så kunne SIlkeborgs 60-årige cheftræner Kent Nielsen måske være en mulighed.

Det fortæller den tidligere Superliga-forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen, som har spillet under SIF-træneren i både i AC Horsens, OB og AaB i Offside på TV3 Sport.

- Han er jo ved at være oppe i årene. Måske sidste chance for at lande et stort job i en stor klub. Han kender AGF - har selv spillet der (mellem 1992 og 1994 red.). Har den ro, fordi der er også noget med retorikken i alt det, som er blevet sagt i AGF, der måske skal ændres lidt på, siger han og fortsætter:

- De er 'gået i stykker og skal opfinde sig selv' og 'de spiller som om, at de skal have en ny træner osv, osv. Her får du en fodboldfagligt sindssygt stærk mand ind, og som også kan taget presset væk fra spillerne. Aldrig i sine følelsers vold, lyder det fra Kenneth Emil Petersen

Han peger desuden på, at Kent Nielsen ville komme ind til et hold, som også vil være i forandring.

- Det er jo et kaos, han kommer ind i. Men jeg er ret sikker på, at det vil være et godt match. Også den måde, som han spiller fodbold på. Jeg kan godt se matchet, fortæller 'KEP'.

Der bliver desuden også peget på FC Københavns Ruben Selles som en mulighed. Det kan man høre begrundelsen til i videoen i toppen af artiklen.

Kent Nielsen har desuden efter Silkeborgs seneste kamp fortalt om sine tanker om at skifte til en højere hylde. Læs mere om det her