• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet

Udrensning i Brøndby? Han kan trække nitten

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frederik Winther ligner efter alt at dømme en ny spiller på Vestegnen, og det betyder, at der pludselig er en del forsvarsspillere i Brøndby.

Af Tipsbladet

Brøndbys forsvar kan komme til at se helt anderledes ud, når man åbner Superliga-foråret mod AC Horsens.

For det lader til, at Frederik Winther snart bliver præsenteret hos Brøndby, og sammen med nyindkøbet Rasmus Lauritsen kan han meget vel danne ny stopperduo fremover.

Med det forventede salg af Sigurd Rosted vil det efterlade Brøndby med Rasmus Lauritsen, Kevin Tshiembe, Frederik Alves Ibsen, Henrik Heggheim og så Frederik Winther til potentielt kun to pladser, og det betyder, at der meget vel skal tyndes ud, forudser Tipsbladets journalist, Jacob Quvang.

- Der skal renses ud. Lige nu har de seks stoppere (når Winther bliver præsenteret) til sandsynligvis kun to pladser, hvis Jesper Sørensen gerne vil spille med den her firebackkæde. Vi ved, at Sigurd Rosted er på vej videre, og det er bare et spørgsmål om tid, før han ryger.

- Men det efterlader stadig Brøndby med fem spillere. Jeg tror ikke på, at Frederik Alves ryger videre. Mine oplysninger siger, at han bliver i Brøndby til foråret. Jeg tror heller ikke, at Kevin Tshiembe er på vej videre. Han spillede et fint efterår, og det virker til, at der er guf i ham. Det efterlader os med Henrik Heggheim, som har haft en svær tid i Brøndby, og som jeg godt kan forestille mig bliver udlejet til svensk eller norsk fodbold - der lukker transfervinduet jo ikke efter i dag, siger han.

Det er dog ikke kun i forsvaret, at der kan ske ting og sager. Det er tidligere meldt, at Brøndby har kig på en hurtig angriber, og det er også en position, hvor holdet kan blive særdeles sårbart, såfremt Ohi Omoijuanfo render ind i en skade.

Se analysen af Brøndbys offensive jagt i afspilleren over artiklen. Her kan du også se hele analysen af Brøndbys forsvarssituation.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE