• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Uhre: Her regner jeg med at være klar igen

Foto: Getty Images

Mikael Uhre glæder sig over, at anklen har det meget bedre nu.

Af Oliver Okstrøm

Sidste sæsons Superliga-topscorer Mikael Uhre har igen i denne sæson været leveringsdygtig, når det kommer til målene. Dog har han også haft vanskeligheder med skader, som senest tvang ham fra banen mod Randers.

Dog lader det til, at timingen med landsholdspausen er kommet helt perfekt, så anklen er klar til kamp igen. Det fortæller han i et interview med Brøndbyfan-mediet 3point.dk.

Selve skaden så dog meget voldsom ud, da den skete, men så slemt var det heller ikke, fastslår bomberen.

- Det var ikke en ankelskade, som jeg kender det, for selvom jeg vrikkede ud, fik jeg også noget smerte på indersiden. Det er en forholdsvis ubehagelig oplevelse at have smerter på både indersiden og ydersiden, når din ankel har været fanget under en målmand, siger han og fortsætter:

- Så det var lige så meget chokket og frygten, da det skete, for det gjorde rigtig ondt. Men den havde det gudskelov bedre end billederne viste. Det var ikke så behageligt at se på, lyder det fra Mikael Uhre.

Endvidere kommer angriberen ind på, at det er meget uvant for ham at være tvivlsom til en kamp. I sidste sæson skete det ifølge ham selv ikke en eneste gang - og nu er det sket et par gange i dette efterår.

Mesterholdet fra Brøndby har i denne sæson slet ikke kunne leve op til pointhøsten før sommerpausen, og det er nu deres mål at komme med i top-seks. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020