Foto: IMAGO
Superliga

- Undskyld, men jeg hader Brøndby

Mesterskabskampen spidser til i toppen af Superligaen, hvor Brøndby IF, FC København og FC Midtjylland ser ud til at skulle udkæmpe et slag om mesterskabet.

De er forsvarende danske mestre, og igen mandag så FC København gode ud, da det endte med en sejr på 2-0 over FC Nordsjælland.

Dermed har klubben indledt med en sejr på 3-0 ude over Silkeborg og altså 2-0 hjemme over FC Nordsjælland.

Toppen i Superligaen ser samtidig virkelig spændende ud, da Brøndby IF fører rækken med 40 point, mens FC København og FC Midtjylland ligger side om side med 39 point.

Denis Vavro, der spillede en god kamp for FCK mod FCN, glæder sig over en spændende topstrid.

- Vi er tæt på Brøndby igen, og det er vigtigt. Nu spiller vi en vigtig udekamp på fredag, og vi skal fortsætte, som vi er startet i år, siger Denis Vavro til Viaplay.

FCM ser såret ud før opgøret mod FCK, da man har flere i karantæne og ude med skader, mens Brøndby omvendt har set rigtig gode ud med sejre over FCM og OB.

- I år er det Brøndby, Midtjylland og os. Det er gode hold, og så må vi se, hvem der vinder. Jeg tror, det bliver et København-mesterskab.

Frygter du Brøndby lidt?

- Nej. Undskyld, men jeg hader Brøndby, siger Denis Vavro til Viaplay.

Mens FC København altså gæster Herning og FC Midtjylland, møder Brøndby IF Vejle Boldklub på hjemmebane i den kommende runde.