• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Ung driblers far er nøglen til FCM's brasilianske eventyr

En stor del af æren for FC Midtjyllands brasilianske handler skal tilskrives Evanders far, Evandro Ferraira.

Af Sylvester Guldberg Røn

Der er på mange måder langt fra Copacabana til Herning, men FC Midtjylland har ikke desto mindre formået at tiltrække tre spændende, brasilianske talenter.

I sommer hentede klubben Evander på en lejeaftale, der senere er blevet vekslet til en permanent en af slagsen. I vinterens transfervindue hentede Ulvene så yderligere to brasilianske talenter, nemlig forsvarsspilleren Patrick og angriberen Junior Brumado. 

Der tegner sig en tendens, og den er ikke tilfældig. Evanders far, Evandro Ferreira, er nemlig agent for Patrick, mens han formidlede kontakten til Junior Brumado gennem sit brasilianske netværk.

- Evandro besøgte os i sommer og var imponeret over vores setup. Han syntes, vores miljø var et godt setup for Evander - og også for et fremtidigt samarbejde. Det er de ringe, der breder sig, når man har en god case som Evander. Vi skal lige finde vores egne ben i det her. Lige nu har vi tre spillere, som er hver deres case. Så må vi se, om der kommer flere. Men det er meget interessant, og vi kommer til at fortsætte samarbejdet, siger FCM-sportdirektør Svend Graversen til BT.

Hverken Junior Brumado eller Patrick er dog med i truppen til mandagens opgør, hvor de forsvarende danske mestre besøger Vendsyssel. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus