• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ung FCM-back: Har vist Bo at jeg har niveauet

Foto: Getty Images

Nikolas Dyhr glæder sig over sit indhop mod Viborg lørdag eftermiddag.

Af Oliver Okstrøm

I sidste sæson blev Nikolas Dyhr sendt på et lejeophold i AC Horsens, men i denne sæson ser det ud til, at der er udsigt til en rolle på FCM-holdet som backup på venstre wingback for Paulinho.

Netop Paulinho måtte også forlade banen i pausen til fordel for Dyhr i lørdagens kamp mod Viborg. I et interview på FCM's hjemmeside kommer Dyhr ind på, hvordan indsatsen var.

- Det er altid dejligt at komme ind og få vist holdkammeraterne og Bo, at jeg har niveauet. Jeg føler, at jeg er klar til at bidrage endnu mere, og det er bare med at klø på, når jeg får chancen, forklarer Nikolas Dyhr.

Undervejs i kampen havde han endda muligheden for at få scoret, da den 20-årige FCM'er blev spillet helt fri foran mål. Dog blev han forhindret i sidste øjeblik af en Viborg-spiller.

- Jeg skulle ind og bidrage med noget power og energi. Vi skulle frem og ud over stepperne, og det føler jeg også, at jeg fik bevist. Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke lige fik scoret, men alt i alt var det et fint indhop, lyder det fra wingbacken.

I sidste sæson valgte FCM selv at leje brasilianeren Ailton, mens Dyhr blev sendt til Horsens, hvor den brasilianske erstatning slet ikke slog til og er ude af klubben igen.

Midtjyderne har dog stadigvæk masser af smag for brassere, da man har hentet både Juninho og Charles denne sommer. Det er dog muligt, at der kommer mindst en mere. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020