• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Utilfreds OB-profil overvejer at skifte landshold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

A-landsholdsdebuten lader vente på sig for OB's Emmanuel Sabbi, så derfor overvejer han at skifte fodboldmæssig tilhørsforhold.

Af Anders Dehn

Emmanuel Sabbi har spillet masser af U-landskampe for USA, men han har endnu sin debut for A-landsholdet til gode. Nu er tålmodigheden ved at rinde ud, siger OB-profilen til campo.dk.

Derfor er Sabbi åben for at skifte USA ud med sine forældres fødeland, Ghana. Han har endnu ikke hørt fra det ghanesiske fodboldforbund, men hvis han gør, er han lutter øren.

- Det ville være noget, jeg skulle tale med min familie og forældre om, og så ville vi sammen beslutte os. Jeg ville blive meget glad og tilfreds, hvis Ghana ringede, siger Emmanuel Sabbi til campo.dk.

- Jeg er opvokset i USA, men min families baggrund er ghanesisk, så det ville være fedt for mig at repræsentere USA, men det ville være fedt for min familie, hvis jeg repræsenterede Ghana.

Sabbi har i alt spillet 21 ungdomslandskampe for USA. De fleste af dem var som U20-spiller. Han var senest udtaget for et amerikansk landshold, da han i efteråret 2019 spillede fire minutter i en U23-landskamp mod Brasilien.

I denne sæson har Emmanuel Sabbi scoret tre og lagt op til tre mål for OB i alle turneringer. Han var samtidig med i top 5, da vi på tipsbladet.dk i går pegede på Superligaens bedste højre kantspillere.

Se hele top 5 her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020