• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Claes

Vallys' store drøm: Jeg tænker på det hver dag

Foto: Anders Kjaerbye

Kantspilleren fra Brøndby IF har et stort mål, som han gerne vil opnå i løbet af 2023.

Af Lasse Claes

Nicolai Vallys har en stor drøm. 

Hvis den skal gå i opfyldelse, skal den 26-årige fodboldspiller have en anelse hjælp fra Kasper Hjulmand. 

- Jeg drømmer rigtig meget om landsholdet. Jeg tænker på det næsten hver dag. Det er noget, jeg drømmer sindssygt meget om, og det er et kæmpe mål for mig i år. Jeg føler bestemt også, at jeg kunne bidrage, og jeg håber og tror på, det bliver muligt, siger Brøndby-stjernen i et interview med Tipsbladet. 

Har du været i kontakt med landstræneren i løbet af de seneste uger og måneder? 

- Jeg er ikke i kontakt med Kasper Hjulmand, nej. Jeg har ikke snakket med ham for nyligt. 

Ville du blive overrasket, hvis du bliver udtaget til den næste landsholdssamling?

- Selvfølgelig ville det nok komme som en overraskelse, men som jeg sagde før, så tror jeg på det. Jeg tænker på det hver dag og bruger det som en kæmpe motivation. Det ville være en stor drøm. 

Nicolai Vallys' chancer for at modtage et opkald fra Kasper Hjulmand inden længe kan sagtens være steget de seneste dage. 

Søndag bragede danskeren således forårssæsonen i gang i Superligaen med at lave tre kasser i hjemmekampen mod AC Horsens. Her sejrede Brøndby IF med de usædvanlige cifre 5-2. 

Det var et opgør, som havde fyldt en masse i Nicolai Vallys' hoved, inden dommeren fløjtede kampen i gang. 

- Jeg var tilfreds med min egen præstation. Jeg laver tre mål, og det er altid dejligt. Jeg føler altid, det er specielt i den første kamp, fordi man lige skal i gang, og det er længe siden, man har spillet kamp foran fansene og så videre. Der var lidt ekstra nerver og tanker før den kamp, men det gik rigtig godt. 

Efterfølgende fik den tidligere Silkeborg IF-spiller en masse ros. Eksempelvis sagde Kenneth Emil Petersen - fodboldekspert hos Viaplay - at, den offensive spiller er for god til Superligaen. 

De pæne ord får dog ikke Nicolai Vallys til at fjerne benene fra jorden. 

- Jeg hørte det godt, men jeg tænker ikke så meget over det. Det giver selvfølgelig noget selvtillid, når folk roser en, og jeg tror, det er det, man skal bruge det til og ikke blive revet for meget med. 

- Så jeg er med på, det var en god kamp, og jeg har gjort det godt gennem et længere stykke tid, men jeg vil ikke sige, jeg er for god til at spille i Superligaen. 

Har du selv tænkt på et tidspunkt, at en spiller har været for god til Superligaen?

- Jeg har ikke tænkt på det på den måde. Jeg tror mere, jeg har tænkt, der var nogen, som var vildt gode. Jeg har ikke tænkt, at ham der er for god til Superligaen. Jeg synes, der er mange gode spillere i ligaen, men jeg har ikke tænkt, at vedkommende er for god til at være her. 

Nicolai Vallys får muligheden for at vise sig frem igen i Danmarks bedste fodboldrække mandag aften, når Brøndby IF tager til Herning for at møde FC Midtjylland. 

Her på Tipsbladets hjemmeside kan du de kommende dage læse flere historier fra snakken med Brøndby-stjernen på Vestegnen.