• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Vejle-spiller slår 33-årig gammel rekord

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viljormur Davidsen har slået en rekord, der har stået siden 1987 i Vejle Boldklub.

Af Sebastian Stanbury & Kenneth Jensen

Færingen Viljormur Davidsen var end ikke født, da engelske Julian Barnett spillede sin sidste kamp for Vejle Boldklub. Det fjorde angriberen tilbage i 1987, og siden har han stået noteret for flest kampe af en udlænding i Vejle Boldklub. Frem til i går.

Onsdag slog 29-årige Viljormur Davidsen rekorden, da han spillede sin kamp nummer 182 for Vejle Boldklub, og dermed er han noteret for én kamp mere end den nu 61-årige englænder.

- Selvfølgelig er jeg utrolig stolt over at opnå den titel, sagde Viljormur Davidsen efter opgøret onsdag, som, Vejle tabte til FC København med 1-2.

Lige i øjeblikket efter opgøret var det mest ærgrelse over, at han ikke havde fået point med fra opgøret mod FCK.

- Jeg er træt af at tabe. Jeg ville helst vinde og som minimum have uafgjort. Om et par dage vil det været meget stort for mig at have skrevet mig i historiebøgerne.

Og hvorfor er det så, at Viljormur Davidsen i en tid, hvor spillere ofte skifter klub, har været i VB i snart otte år?

- Jeg er faldet godt til i Vejle, og klubben har hele tiden troet på mig, og jeg har også troet på det projekt. Jeg var den eneste, der fik forlænget, efter vi fik vores nye ejere. De troede på, at jeg var en kulturbærer for deres nye projekt, og det er jeg utroligt stolt over. Jeg har også haft muligheder for at komme væk, men jeg er faldet godt til, og jeg kan lide at være i Vejle. Vejle er min klub i Danmark, og så længe jeg er i Danmark, er jeg i Vejle, siger Viljormur Davidsen, der også havde en reaktion på Mohamed Daramys sejrsmål:

- Det er sådan et pismål. Vi spiller en god anden halvleg og har en kontra, hvor vi kan spille chancen større, og så scorer de til sidst. Pismål.

Viljormur Davidsen har kontrakt med Vejle Boldklub frem til sommeren 2022, så han får mange muligheder for at udbygge sin rekord. Vejle ligger nummer 10 i Superligaen med 10 point ned til Lyngby og Horsens. Lyngby møder torsdag aften FC Midtjylland, og du kan læse optakten til den kamp her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus