Superliga Victor Risager

VB-angriber om omdiskuteret udtalelse: Skulle have brugt et andet ord

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kjartan Finnbogason trækker ikke i land efter sit markante tv-interview, men mener, at han ikke skulle have nævnt ejeren.

Af Victor Risager

Kjartan Finnbogason var ikke bleg for at lufte sin utilfredshed efter Vejle Boldklubs nederlag til AGF, og han vil ikke trække i land, understreger den islandske angriber over for BT.

Efter kampen sagde den 34-årige angriber, at han var overrasket over at få kun 20 minutter på banen, selvom han blev topscorer i NordicBet Ligaen i sidste sæson,. Samtidig indikerede han, at andre spillere fik spilletid, fordi det er ejerens ønske.

Læs også:AGF erkender: Fansene stod for tæt, og spillerne begik en fejl

- Vi har en ejer af den her klub, som har hentet nogle nye spillere, og de skal have lov til at vise sig frem. Så er det op til mig at vise, at jeg stadig kan, sagde han til TV3 Sport. 

Men Kjartan Finnbogason fortryder, at han hev klubejeren med ind i ligningen. 

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 1. spillerunde

- Jeg gider ikke være tør og kedelig og bare svare ' politisk korrekt'. Hvis jeg bliver spurgt om noget, siger jeg, hvad jeg synes. Selvfølgelig var jeg skuffet over min spilletid i går, fordi jeg vil spille mere, og selvfølgelig var jeg sur efter kampen, hvor jeg blev fanget lige efter slutfløjt, fordi vi var ved at vende 3-0 til 3-3. Jeg skulle have brugt et andet ord (end ejer, red.), men der er som sagt ikke noget forkert i det, jeg sagde, og jeg trækker ikke i land med det, jeg har sagt, siger Kjartan Finnbogason til BT.

Den tidligere AC Horsens-angriber tilføjer endvidere, at han ikke vil overveje at væk fra Vejle Boldklub, medmindre han ryger helt ud i kulden.

Siden januar 2019 har Kjartan Finnbogason, 34 år, tørnet ud for Vejle Boldklub, og han har scoret 22 gange på 45 kampe. Tidligere har han spillet mere end 100 kampe for AC Horsens. 

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:AGF-profil efter premieresejr: Det holdt hårdt

Læs også:Skandalescener: HSV-spiller i infight med modstander-fan

Læs også:Kjartan Finnbogason frustreret over rolle: Jeg fortjener mere tillid