• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Vejle henter transferfri FCN-spiller

Vejle henter transferfri FCN-spiller
Illustration

Vejle Boldklub har skrevet en to-årig kontrakt med FC Nordsjællands midtbanespiller Hakan Redzep, der kommer til på en fri transfer.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Hakan Redzep debuterede i Superligaen i efteråret for FC Nordsjælland, men nåede kun det ene indhop mod AaB, for nu er han skiftet til 1. divisionsklubben Vejle Boldklub, der skrevet en to-årig kontrakt med Redzep, der havde kontraktudløb i Farum for en uge siden.

- Jeg har valgt at sige ja til Vejle Boldklub, fordi jeg har fået et godt indtryk af klubben, ligesom jeg har fået klubben anbefalet af tidligere Vejle-spillere. Vejle Boldklub er en ambitiøs klub, som man kan se på sloganet "Topfodbold i Regionen", og det passer rigtig godt til mig. Jeg kan også mærke, at VB er en yderst professionel klub, siger Hakan Redzep til Vejles hjemmeside.

Hakan Redzep har spillet det seneste halvandet år i FC Nordsjælland, men midtbanespilleren har fået sin fodboldopdragelse i FC København og KB. Nu venter der ham et nyt eventyr i det jyske, og Vejles sportschef Mads Bro Hansen tror, han bliver en stor gevinst.

- Vi er rigtig glade for at have fået aftalen med Hakan Redzep på plads, for han er en spiller med stort potentiale og en fremtidens mand. Nu giver vi Hakan Redzep ro til at falde til i truppen og i Vejle Boldklub, og så er jeg sikker på, at han på sigt bliver en gevinst for Vejle Boldklub, siger Mads Bro Hansen.

Det er anden dag i træk, at FC Nordsjælland skiller sig af med én af deres reserver. I går blev Oguzhan Aynaoglu solgt til Bursaspor i Tyrkiet, mens de altså har valgt ikke at forlænge med Redzep.

Superliga

Mere Superliga

Fokus