Brøndby hev ét point i vild kamp mod Vejle

Vejle og Brøndby spillede søndag 2-2 i et chancerigt opgør på Vejle Stadion i Superligaens tredje runde.

Søndag var fyldte tribuner og udefans tilbage for første gang i 16 måneder i Superligaen, da Vejle og den forsvarende mester Brøndby spillede 2-2 i et hektisk opgør på Vejle Stadion.

Chancer var der nok af kampen igennem, hvor det bølgede frem og tilbage, og der sagtens kunne være blevet scoret endnu flere mål.

Brøndby kom hurtigt i front, men Vejle-scoringer på hver side af pausen gjorde, at Brøndby først sikrede point med et sent 2-2-mål.

Det ene point sender Vejle på tavlen for første gang i sæsonen, mens Brøndby spillede uafgjort for tredje gang af tre mulige.

Vejle forbliver trods pointet på sidstepladsen, mens Brøndby placerer sig som nummer seks.

Brøndby gjorde i kampens første halve time ondt på Vejle-forsvaret med fart og dybe løb, men bare en af de mange chancer blev omsat til mål.

Det stod sidste sæsons topscorer Mikael Uhre for, da han efter bare to minutter kom alene igennem i venstresiden og køligt chippede gæsterne på 1-0.

Længe lignede det også mere 2-0 til udeholdet end 1-1, men med ti minutter til pause dukkede Vejles græske startdebutant Dimitris Emmanouilidis op i feltet og headede udligningen i mål.

Udligningen gav Vejle mod på mere efter pausen, og i det 55. minut kom hjemmeholdet også foran efter endnu et hovedstødsmål.

Denne gang var det den 18-årige angriber Wahid Faghir, som steg til vejrs og gjorde det til 2-1.

Som Brøndby skulle have gjort i første halvleg, burde Vejle have øget den føring, da chancerne var til det.

I det 81. minut udlignede amerikanske Christian Cappis i stedet for Brøndby, da han scorede sit første mål i gult efter et hjørnespark.

Til allersidst var først Brøndby tæt på sejren med et forsøg på stolpen, hvorefter Faghir brændte en friløber.