• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- Vi har haft spillere, der blev skadet i metroen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København er danske mestre, og så kunne cheftræner Jacob Neestrup i sejrsfesten på Frederiksberg Rådhus godt tage lidt sjov efter en sæson med mange skader.

Af Kenneth Jensen

Superligaen er afgjort en runde før tid, og det er FC København, der for andet år i træk løber med mesterskabet.

Det skete, mens man sad i en bus efter sejren i Viborg, da Brøndby IF slog FC Nordsjælland, og så kunne fejringen ellers gå i gang med et pitstop på en tankstation, inden bussen efter et par interviews fortsatte mod Frederiksberg.

Kort før midnat var FCK-truppen og trænerteamet så klar til at lade sig blive hyldet af de mange fans, der var mødt op foran Frederiksberg Rådhus.

Her tog Jacob Neestrup ordet og sendte blandt andet en lille sjov stikpille til Andreas Cornelius, der har haft problemer med at holde sig fit i dag.

- Tillykke til jer alle sammen med et kæmpe mesterskab. Med det mener jeg, at det ikke nødvendigvis, når vi kigger på pointene, er fantastisk, men med alt det, vi har været igennem. Vi har været gode, vi har været pivringe, vi har været bagud, vi har været foran. Vi har haft spillere, der er blevet skadet på vej op ad metroen, sagde Jacob Neestrup i sejrsfesten og kiggede over på Cornelius, efter fansene råbte den danske angribers navn.

Andreas Cornelius, der mod Viborg FF fik et indhop, da FCK vandt opgøret 2-1, sagde efterfølgende til bold.dk, at han ganske rigtigt har været meget skadet i denne sæson, men...

- Jeg er ikke blevet skadet i metroen! Det vil jeg lige slå fast!

- Jeg har været rigtig meget skadet, men det er sådan noget, man kan joke med i dag, siger Andreas Cornelius til bold.dk. 

FC København møder i sidste runde af Superligaen Randers FC.