• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Viborg sender Stankov til Vejle

Viborg sender Stankov til Vejle

Antonio Stankov udlejes til Vejle Boldklub den kommende sæson.

Af Kenneth Jensen

Makedonske Antonio Stankov kommer ikke til at spille på hold med sin tvilling Aleksandar Stankov i den kommende sæson, for den 24-årige back fra Viborg er nemlig blevet udlejet til Vejle Boldklub, hvor han skal være den kommende sæson.

Det skriver Viborg FF på sin hjemmeside.

Det er en anden dag i træk, at VFF udlejer en spiller for sæsonen, idet klubben i går sendte Nicholas Gotfredsen til FC Fredericia.

- Der er hård konkurrence om pladserne, og med tre højre backs i truppen var udsigterne til spilletid for Antonio svære. Vi er derfor enige om, at det bedste for ham er at komme ud og spille, og vi håber, at det bliver et godt år i Vejle. Vi ønsker ham al held og lykke med de nye udfordringer, siger Ole Nielsen, sportschef, til klubbens hjemmeside.

Formentlig bliver det sidste gang, at Antonio Stankov er i Viborg, for ligesom Nicholas Gotfredsen har makedoneren kontraktudløb om et år, når lejeaftalen samtidig udløber.

Mens Antonio Stankov ikke længere er at finde i Viborg, har klubben fra domkirkebyen fortsat brormand Aleksandar Stankov i truppen.

Viborg åbner Superliga-sæsonen lørdag med en udekamp mod FC Midtjylland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus