• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Victor Nelsson skifter nummer: Får det samme som idolerne Ramos og van Dijk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nummer 4 er blevet ledig i FC København, efter klubben har solgt Sotirios Papagiannopoulos. Nu overtager Victor Nelsson det.

Af Anders Dehn

Denne sommer har Sotirios Papagiannopoulos forladt FC København til fordel for AIK, og det betyder, at nummer 4 er blevet ledig. Det glæder Victor Nelsson, der har overtaget rygnummeret.

Dermed bytter han nummer 25, som bar i sin første sæson i klubben, ud med nummer 4, som han havde i FC Nordsjælland. Nelsson kommer desuden til at bære det samme nummer som et par af sine forbilleder.

Læs også:Morten Bruun: En af disse fire kan blive Hjulmands overraskelse

- Det er mit yndlingsnummer! Og da det nu var blevet ledigt, var det meget naturligt for mig overtage det nummer. Det fik jeg heldigvis lov til. Det samme skete faktisk i FC Nordsjælland, hvor jeg det sidste halvandet år også fik nummer 4, efter at Andreas Maxsø havde haft det inden mig, siger Victor Nelsson til fck.dk.

- Der er flere af mine idoler gennem tiden, der også har det nummer. Sergio Ramos i Real Madrid ikke mindst. Virgil van Dijk i Liverpool har det også. Det er bare et fedt nummer, når man er midterforsvarer. Det synes jeg, i hvert fald.

Læs også:FC København-profil har spillet næstflest minutter i hele verden

Den seneste til at bære nummer 4 i FCK er som nævnt Sotirios Papagiannopoulos, og før ham tilhørte det folk som Pelle Nilsson, Kris Stadsgaard, Hjalte Nørregaard og Bo Svensson.

Med Victor Nelssons skifte til nummer 4 er nummer 25 blevet ledig. Det blev senest båret af Robin Olsen, Christoffer Remmer og ikke mindst Mathias "Zanka" Jørgensen i begge hans perioder i FCK.

Læs også:Transferplanen: Vender Mathias Zanka Jørgensen hjem til FC København?

Læs også:Blog: FCK sætter overliggeren højt for Superliga-rivalerne

Læs også:Solbakken stolt af tropperne: En af vores bedste kampe nogensinde

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus