Det blev til 2-2 dybt i overtiden for AC Horsens, da Brøndby var på besøg. Du kan se højdepunkterne fra kampen her.

Brøndby marcherede mod sejr i Horsens fredag aften, men i de sidste minutter faldt det hele fra hinanden for den københavnske vestegnsklub. Her stod Kjartan Finnbogason nemlig for to kasser, der sørgede for at det endelige resultat blev 2-2 mellem AC Horsens og Brøndby.

Forinden havde Benedikt Röcker lavet et flot langskudsmål, hvorefter Kamil Wilczek bare ét minut og syv sekunder senere fordoblede den Brøndby-føring, som altså endte med at blive udlignet til allersidst.

Dermed er Brøndby nu to point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen med én runde tilbage.

Du kan se højdepunkterne fra den nervepirrende kamp nedenfor.