Vigen sendte sejren til Brøndby i testen mod OB

Brøndby har nu vundet tre kampe i træk i opstarten til den kommende sæson efter deres 2-1-sejr over OB mandag eftermiddag.

Superligaen nærmer sig stille og roligt, og der er nu under to uger til, at den bedste danske række igen triller. Derfor er klubberne i fuld gang med at forberede sig mod den kommende sæson.

Derfor bliver der også spillet testkampe, og mandag eftermiddag stødte to af Superliga-mandskaberne sammen, da Brøndby var en tur på Fyn for at møde OB. Her endte det med en 2-1-sejr til den københavnske vestegnsklub.

Her endte første halvleg uden mål, men et kvarter efter pausen var det Mikael Uhre, der bragte Brøndby foran med 1-0, da han blev spillet fri inde foran det fynske mål. Det var en føring, som varede i 11 minutter, hvor unge Mikkel Hyllegaard udlignede med et fladt skud til højre for den tyske målmand Marvin Schwäbe.

OB'erne havde dog dårligt fået armene ned igen, inden Lasse Vigen sendte Brøndby tilbage på sejrskurs, da han bare fem minutter efter udligningen sendte kuglen i kassen til 2-1 for de blågule.

Brøndby bygger derfor videre på deres sejrsstime i opstarten med tre sejre i træk. Dog er det første gang, de møder et hold fra Superliga. For OB's vedkommende er det anden gang i træk, at de taber med 1-2, da det også gik sådan i sidste uge mod AC Horsens.

Når Superligaen begynder igen skal OB møde FC København i deres første kamp, mens Brøndby står overfor FC Nordsjælland.