• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vil ikke høre på det: Mortensen-cadeau til Isaksen

Foto: Getty Images

Patrick Mortensen slår fast, at modstanderne i nedrykningsspillet også godt kan spille fodbold.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjyllands Gustav Isaksen ser i skrivende stund ud til at blive topscorer i Superligaen i denne sæson. Det sker med 18 scoringer, hvor nærmeste forfølger på listen er AGF's Patrick Mortensen med 16 kasser.

Forinden havde der været nævnt meget om, at Isaksen havde scoret en del i kvalifikationsspillet, men den vogn vil AGF'eren ikke hoppe med på. Det fortæller han i et interview med Discovery+.

- Vi må bare give cadeau til Gustav. Han har gjort det fantastisk, og han er alle sine mål værdig. Jeg ved, at der er blevet skrevet en masse ting omkring ham, siger han og fortsætter:

- Men det er jo ikke fordi, at man ikke kan spille fodbold i den nedre del, så stor cadeau til ham, lyder det fra Patrick Mortensen.

Men det kunne være sjovt for ham, hvis han hev fire mål op, medgiver han, så han kunne tage prisen selv på sidstedagen af Superligaens slutspil.

Tidligerer har Gustav Isaksen selv reageret i en Ritzau-artikel på en udtalelse fra FCK-cheftræner Jacob Neestrup, som handlede om, at Claesson på det tidspunkt var mere værdig til topscorertitlen, fordi han ikke scorede mål på straffespark.

- Jeg lavede ni mål, inden Superligaen blev delt over. Jeg har fortjent at vinde topscorerprisen lige så meget som alle andre, ellers måtte de kalde titlen noget andet. Det er ikke rigtig mit problem. Om du scorer målene på straffespark eller mod de nederste seks, skal vores hold bruge målene lige så meget, som FCK skal bruge målene, lød det dengang var Isaksen.

Mål i den kommende playoff-kamp om Conference League tæller ikke med i topscorer-ræset.

Isaksen fik da også spillet sin rolle, da pladsen endeligt blev afgjort for deres vedkommende mod OB. Læs mere om det her.