• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vild med AGF-spiller: Hans attitude er sjov

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jon Dagur Thorsteinsson bør få en større rolle på det islandske landshold. Han er blevet en stjerne i Danmark, lyder det.

Af Ole Hoffskov

Jon Dagur Thorsteinsson er aktuelt samlet med det islandske landshold, der står foran to VM-kvalifikationskampe mod Armenien og Liechtenstein, og det er endnu en chance for AGF'eren for at jagte et gennembrud på landsholdet. Det har han endnu ikke fået, selv om han er noteret for 12 A-landskampe.

Den 22-årige offensivspiller er oftest blevet brugt som indskifter, men han bør få en meget større rolle fremadrettet. Det mener i hvert fald Elvar Geir Magnusson, der er journalist på det islandske medie fotbolti.net.

- Han er fremtiden, og han har været med i noget tid, siger han til mediet og tilføjer:

- I denne situation, hvor der er fokus på udvikling, bør Jon være ét af de første navne på holdkortet. Han har gjort sig bemærket i Danmark med en "sjov attitude". Han gør, hvad der skal til for at vinde kampene, og han er blevet en stjerne i den danske liga.

Han bakkes op af kollegean Thomas Thordarson.

- Han er ikke 12 år længere. Han er 22, og han startede inde mod England i Nations League, men vi har næsten ikke set ham siden. Han er den mest omdiskuterede mand i dansk fodbold, siger han.

Jon Dagur Thorsteinsson har spillet 12 kampe for AGF i denne sæson og han er noteret for tre scoringer - de to af dem i Superligaen.

Islændingen har kontraktudløb efter denne sæson, og det er uvist, om han forlænger med AGF - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020