Video : Tipsbladet
Superliga

Vild med Superliga-profil: Få ham købt!

Peter Sørensen og Per Frimann er meget begejstrede for Mohammed Fuseini.

Med ikke mindre end seks mål i de seneste tre kampe er Mohammed Fuseini, der blev hentet til Randers på en lejeaftale i vinter, for alvor begyndt at blomstre.

Søndag kom han også på tavlen i 2-1-sejren over Vejle, og Peter Sørensen er imponeret over, hvor god en handel kronjyderne har lavet. Det siger han i Onside.

- Det er lige før, jeg vil sige, den har været udslagsgivende. Det mener jeg faktisk, for jeg synes ikke, Randers har været særligt gode indtil for nyligt. Men Fuseini er kommet og har givet noget rigtig godt til Randers - fremfor alt med sin fart, sine dybdeløb. 

- Det var vanskeligt i dag mod Vejle, fordi de typisk står så lavt, og så havde de i øvrigt et øje på ham hele tiden. Raul Albentosa går hårdt op i ryggen på ham. Så han havde en vanskelig dag, men alligevel er det faktisk ham, der er udslagsgivende.

Per Frimann er enig med Sørensen og mener, at Randers har lavet et scoop ved at leje Fuseini i Sturm Graz.

- Ja, det synes jeg. Det er godt set. Jeg har kommenteret en enkelt kamp med Randers, hvor de møder FC Midtjylland, og hvor han har masser af chancer og dårlige afslutninger, men nogle gange må man også bare sige, at hvis man kommer til de her afslutninger og løber sig fri på en i øvrigt helt umulig bane, er der krummer i ham.

- Nu viser han det virkelig, så jeg synes, de skal få ham købt, hvis det overhovedet er muligt, og så skal vi se ham noget mere i Superligaen. 

Sturm Graz har papir på Mohammed Fuseini indtil sommeren 2026, men Randers har en købsoption i aftalen med ghaneseren.