Vild pauseføring: Ikke normalt, siger FCK-spiller

Islands U21-landshold havde 45 vanvittige minutter i fredagens opgør mod Liechtenstein.

Islands U21-landshold bankede fredag Liechtenstein med 9-0 i EM-kvalifikationen, og det i sig selv er naturligvis et opsigtsvækkende resultat. Endnu mere opsigtsvækkende var dog stillingen ved pausen.

Efter 45 minutter førte islændingene allerede 8-0, og dermed kan man ligefrem undre sig over, at øboerne ikke vandt større. Anden halvleg bød blot på en enkelt scoring efter 82 minutter.

Med i opgøret var midtbanespilleren Andri Baldursson, der i denne sæson har været udlejet fra Bologna til FC København. Han medgiver, at første halvleg var en speciel oplevelse.

- Det er selvfølgelig ikke normalt at føre 8-0 ved pausen, men det skete. Vi scorede faktisk på alle de chancer, vi fik, så det var positivt, siger Baldursson, der afviser, at Island slappede af i anden halvleg.

Blandt målscorerne for Island var SønderjyskE-spilleren Atli Barkarson, der scorede to kasser i 9-0-sejren.

Andri Baldursson forlader FC København denne sommer i kølvandet på en sæson uden ret meget spilletid - her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.