• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

William Kvist valgt ind i Parkens bestyrelse

William Kvist valgt ind i Parkens bestyrelse
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

William Kvist er mandag på en ekstraordinær generalforsamling blevet valgt ind i bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment.

Af Ole Hoffskov

Helt som ventet er William Kvist mandag blevet valgt ind i bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment, som er selskabet bag FC København. Den tidligere landsholdsspiller blev indstillet til en bestyrelsespost tilbage i april, og nu er han på plads efter den ekstraordinære generalforsamling. 

Foruden William Kvist er også Hans Jacob Carstensen blevet valgt ind. Han har blandt andet siddet i bestyrelsen hos TV2 Norge, men det er naturligvis William Kvist, der løber med rampelyset.

- Vi er meget tilfredse med, at William Kvist og Hans Jacob Carstensen bliver en del af vores arbejde i bestyrelsen. De besidder begge markante kompetencer på hver deres områder, som vil bidrage til at udvikle selskabet positivt, siger bestyrelsesformand Bo Rygaard, og uddyber:

- Williams styrker er naturligt på det sportslige område, men han har også et godt forretningshoved og har allerede sat sig grundigt ind i tingene, og han vil også kunne supplere os andre på andre områder end fodbolddelen. Samtidig bringer han en positiv diversitet ind i kraft af sin alder og baggrund, som kan give os nye vinkler og input i arbejdet.

Foruden formand Bo Rygaard, William Kvist og Hans Jacob Carstensen består bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment af Henrik Møgelmose (næstformand), Benny Olsen, Gert Petersen, Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.