• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Talent Oliver Okstrøm

Fodboldgal familie: FCM skriver med Nissens fætter

Foto: Getty Images

Det er nu den tredje fætter fra den familie, der er kommet ind i klubben på heden.

Af Oliver Okstrøm

Det er som sådan ikke noget storslået i, at FC Midtjylland skriver under på en akademikontrakt med en 15-årig gut, men lige netop i dette tilfælde er der noget særpræget ved det. Det er nemlig fætteren til både Leon Jessen og Rasmus Nissen Kristensen, der er kommet papir på i klubben.

På FCM's hjemmeside bliver det fortalt, at det denne gang drejer sig om forsvarsspilleren Magne Kristensen, der tilmed er søn af den Ikast-legenden Sigurd Kristensen, som også havde en karriere i østrigsk fodbold.

For unge Kristensen har det særligt været Rasmus Nissen, som han har kunne følge, fortæller han om.

- Der har altid været noget at se op til, men for mig handler det først og fremmest om at gøre, hvad man kan. Jeg var selvfølgelig ung, da Rasmus (Nissen Kristensen, red.) spillede i FCM, men jeg husker tydeligt, da han kom til Ajax. Det var stort, og jeg har fulgt hans karriere tæt lige siden, lyder det fra Magne Kristensen.

Det er nu også tredje gang, at der kommer en ind fra Brande IF; som akademichefen i FCM, Flemming Broe knytter en kommentar til.

- Brande IF er en klub, som gør det sindssygt godt lige nu i forhold til at blive ved med at rekruttere medlemmer. Der er mange dygtige fodboldspillere, som har fået en god opvækst den vej rundt. Der er en kultur, et miljø og en tilgang til at ville foreningslivet på et flot og højt niveau, siger Broe.

For at det ikke skal være løgn, så har familien også to professionelle håndboldspillere i form af Laurits Kristensen og Naja Nissen.

For Rasmus Nissen selv er der desuden mulighed for, at der er en del at se til, da han i weekenden rykkede ned med Leeds til den næstbedste engelske række. Han fortæller her om sine tanker om fremtiden.