Tidligere OB-angriber tilbage til Norge?
Illustration
Generelle

Tidligere OB-angriber tilbage til Norge?

Marcus Pedersen bliver sat i forbindelse med et skifte til norske Strømsgodset. 

Han blev topscorer for OB i Superligaen i sidste sæson, men i denne sæson har den norske angriber Marcus Pedersen ikke oplevet den store succes. 

Nordmanden er udlejet fra Vitesse til den engelske klub Barnsley, men han får ikke regelmæssig spilletid i klubben og er indtil videre blot noteret for 14 kampe og to scoringer. Ifølge det norske medie Drammens Tidende kan hans fremtid ligge hos den norske mesterklub Strømsgodset. Ifølge avisen har den norske klub forhørt sig om muligheden for at overtage lejemålet af Marcus Pedersen, således at han forlader Barnsley allerede nu og spiller resten af sæsonen i Strømsgodset. 

Strømsgodsets træner Ronny Deila tvivler dog på, at det kan lade sig gøre at hente Marcus Pedersen til klubben. 

- Vi vurderer alle norske angribere i udlandet. Marcus er en af dem. Vi har godt styr på ham. Men jeg tror, at det kan blive vanskeligt med Marcus nu, selvom ingenting er umuligt, siger Ronny Deila til Drammens Tidende. 

Det norske transfervindue er åbent frem til udgangen af marts, men problemet for Strømsgodset er, at Barnsley næppe vil slippe Marcus Pedersen, selvom han altså får begrænset spilletid i klubben og fordi den norske klub næppe har råd til at lægge et større beløb for at sikre sig angriberen.

Marcus Pedersen har tidligere spillet i Strømsgodset, hvorfra han blev solgt i sommeren 2010 til Vitesse. Hans kontrakt med den hollandske klub udløber til sommer.