• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Bendtner kritiserer Schmeichel: Virker halvhjertet

Foto: Getty Images

Samtidig har Nicklas Bendtner en klar opfordring til landsholdets spillere.

Af Oliver Okstrøm

Det endte helt galt for det danske landshold ved VM i Qatar, hvor man efter blot ét point i gruppespillet var færdige ved slutrunden. Efterfølgende har Kasper Schmeichel været ude og sætte ord på nedturen, men den var slet ikke god nok, mener den tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner.

Det fortæller han i den seneste episode af sin podcast 'Stolpe ind'.

- Det virkede på mig lidt halvhjertet. Det virkede ikke som om, at der blev taget rigtigt ansvar. Det var mere, at 'vi står sammen og taber og vinder på samme måde', siger han og fortsætter:

- Det var jeg lidt skuffet over selv faktisk, da han endelig tog bladet fra munden og skulle tale omkring, hvordan vi havde spillet under den her slutrunde. At der ikke kom mere fra ham. 

Kasper Schmeichel var i sit interview med Ritzau ude og nævne, at han er sikker på, at holdet kommer til at rejse sig igen.

- Modgang er noget, der er uundgåeligt, og i sidste ende handler det om, hvordan vi reagerer i disse situationer Det her er brænde til bålet, og jeg tror på, at det her hold kan rejse sig uanset hvad. Den gør ondt lige nu, både for os og jer, men jeg ved, at vi kommer igen, fortalte målmanden.

Selv kan Bendtner dog godt forstå, at spillerne går igennem en hård tid, og at de nok hellere vil gemme sig under en sten i et eller andet varmt sted som Maldiverne eller Thailand. Men han har en klar opfordring til landsholdet.

- Der, hvor den knækker for mig, det er, kom ud. Læg dig fladt ned og tag dine slag og modtag al den kritik, som du nu engang skal have, fordi det ikke har været godt nok. Og så bagefter sige 'Nu er vi videre, og nu rejser vi os, og nu er der gået noget tid, hvor vi har fået tid til at lade sårene hele'. Men det er der ikke sket. 

Dernæst peger Bendtner på, at de skulle have haft fokus på at spille fodbold og ikke på OneLove-armbind.

Den tidligere AGF-cheftræner David Nielsen har senest været ude med en påstand om, at landsholdet må være sure på medierne. Læs mere om det her.