• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov & Victor Risager

Efter fiasko: DBU indkalder til pressemøde torsdag

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand og Peter Møller vil være til stede på et pressemøde torsdag morgen.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar.

Efter små to uger og tre kampe i Qatar er det danske landshold færdige ved VM. Det er realiteterne, efter at Kasper Hjulmands tropper onsdag aften tabte en skæbnekamp til Australien. 

Dermed forlader det danske landshold snart ørkenstaten, men først skal Kasper Hjulmand og fodbolddirektør Peter Møller afholde et pressemøde i landsholdslejren torsdag. Det meddeler DBU onsdag aften. 

Pressemødet vil foregå tidligt torsdag, formentlig mellem 8.00 og 8.30 dansk tid, men det endelige tidspunkt er endnu ikke fastlagt. 

Her vil VM-fiaskoen selvsagt være et stort emne. Noget, Kasper Hjulmand også kommenterede på det officielle pressemøde efter kampen onsdag aften.

- Der er ingen tvivl om, at vi slet ikke ramte det niveau, det udtryk og den kvalitet på banen, vi ved, vi kan.  Det er mit ansvar, at vi rammer vores bedste niveau til en slutrunde, og det har vi ikke gjort. Så det er en stor skuffelse, sagde Hjulmand ved den lejlighed.

- Mine frustrationer og følelser er for store til at tænke klart på, hvad vi kunne have gjort, men vi leverede ikke, som vi skulle. Med al respekt om den pulje, vi kom i, og den kvalitet, vi har spillet med i så lang tid, så skulle vi videre, eller vi skulle i hvert fald have spillet bedre, end vi gjorde. Det var for dårligt. 

Torsdagens pressemøde vil foregå ved træningscentret, hvor Danmark har holdt til under VM.