Foto: Getty Images
VM

Ekspert om Ronaldo-video: Fuldstændig vanvittigt

TV2 SPORT-ekspert Morten Bruun er rystet over, at det portugisiske fodboldforbund har delt et klip fra omklædningsrummet, hvor luften mellem Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes fremstår iskold.

Det portugisiske fodboldforbund har foretaget en helt uforståelig beslutning. 

Sådan lyder det fra TV2 SPORT-ekspert Morten Bruun, efter at fodboldforbundet tirsdag har delt en video fra omklædningsrummet, hvor de portugisiske spillere ankommer til VM-lejren forud for afgangen til Qatar. 

I klippet ser stemningen mellem Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes noget akavet ud, hvilket også vil være ganske forståeligt efter førstnævntes eksplosive interview i søndags, hvor han har svinet Manchester United til. 

- Først og fremmest undrer jeg mig allermest over, at det portugisiske fodboldforbund selv har delt videoen. Det er jo helt på månen og fuldstændig vanvittigt. Hvis man har en ambition om at neddysse en ulmende konflikt og vise harmoni i truppen på Portugals landshold, så er det ikke lykkedes særlig godt, siger Morten Bruun om klippet. 

Ifølge fodboldeksperten er det faktisk 'helt absurd', at det portugisiske fodboldforbund har valgt at dele klippet, da det på ingen måde er til gavn for landsholdet. Morten Bruun slår således fast, at Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes i klippet 'ligner to mænd, der ikke bryder sig om hinanden'.