• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov & Victor Risager

Flere danske stjerner droppede pressen

Foto: Getty Images

Flere af Danmarks største stjerner dukkede ikke op i mixed zone efter onsdagens nederlag.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar.

Det var en decideret katastrofe for Darnmark at ryge ud af VM allerede i gruppespillet, og efterfølgende var flere af de største danske stjerner ikke til rådighed for den skrevne presse. 

Hverken Kasper Schmeichel, Christian Eriksen eller Pierre-Emile Højbjerg smuttede forbi den skrevne presse i mixed zone efter kampen. Det er ellers kutyme, at de største navne stiller op efter store begivenheder. Sådan plejer det i hvert fald at være, når Danmark vinder...

Højbjerg meldte også fra til et pressemøde, han skulle have deltaget ved tirsdag, men stillede dog op til interview på tv efter onsdagens nederlag til Australien. 

I stedet var slutrundedebutanten Alexander Bah første mand i mixed zone, inden der kom to gange Andreas, nemlig Cornelius og Christensen. Derefter stillede kaptajn Simon Kjær, der missede kampen med en skade, og Jesper Lindstrøm, en anden slutrundedebutant, op.

Og så kunne en FIFA-official ellers fortælle den skrevne danske presse, at der ikke ville komme flere. 

Kasper Hjulmand kom heller ikke i mixed zone, men stiller op til et pressemøde med fodbolddirektør Peter Møller torsdag morgen dansk tid.